новини детски

Начало | новини детски | Holiday Heroes доставиха 4 192 празнични пакета

Holiday Heroes доставиха 4 192 празнични пакета

Аз детето | 2014-12-22

Holiday Heroes доставиха 4 192 празнични пакета

Неделя беше последният ден от кампанията по опаковане и доставяне на празнични пакети на Holiday Heroes. За четирите дни от акцията, празничните герои успяха да направят 4 192 пакета с хранителни продукти. Всеки пакет съдържаше продукти от първа необходимост – брашно, олио, варива. Задължително присъстваха и празнични храни като питка, пиле, кори за баница, сирене. В празничните пакети имаше и безалкохолно, сладкиши, както и разбира се детска играчка, която да зарадва и малчуганите от семействата в нужда.



В редиците на празничните герои се включиха стотици доброволци, а както винаги - не липсваше и звездно присъствие, което да изненада стопаните на домовете, в които влизаха празничните герои. В последния ден на кампанията на Holiday Heroes, Ива Екимова лично занесе праничен пакет на баба Мария - вдовица на 91 години, която получава 200 лв. пенсия.

За да успее да помогне на хиляди семейства за Коледа 2014, Holiday Heroes получи подкрепата на хиляди хора и организации – индивидуални и корпоративни дарители осигуриха продукти и средства за закупуването на такива, социално отговорни медии, доброволци, посланици на каузата, партньори на събития и инициативи. Само две години след първата си кампания, с помощта на всички тези празнични герои, хилияди семейства из цяла България успяха да получат хранителни продукти, за да бъде коледната им трапеза пълна.
 



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град