новини детски

Начало | новини детски | За всички деца от област Враца и страната снимайте птиците около нас и участвайте в конкурс

За всички деца от област Враца и страната снимайте птиците около нас и участвайте в конкурс

Аз детето | 2021-03-01

За всички деца от област Враца и страната снимайте птиците около нас и участвайте в конкурс

ДК – Козлодуй обявява XII Областен екоконкурс за детска фотография на тема „Птиците около нас“, във връзка с 1 април – Международен ден на птиците. Домакин на конкурса е клуб „Птици и екология“ към Център за подкрепа за личностното развитие – Общински детски комплекс (ЦПЛР - ОДК) в град Козлодуй с ръководител Петя Лазарова. В конкурса могат да участват възпитаници на училища, школи, центрове за подкрепа за личностно развитие от област Враца и страната, които проявяват интерес към обявената тема.

Целта е разширяване знанията на децата за многообразието от птици в района на област Враца; стимулиране и развиване на детското творчество и въображение; предоставяне възможност на децата да споделят своите познания в областта на орнитологията и фотографията.

Участниците са разделени в 2 възрастови групи: IV – VIII клас и IX – XII клас. Участието във фотоконкурса е индивидуално. Всеки участник може да изпрати неограничен брой снимки формат 15/21 на хартиен носител. Допускат се само авторски фотографии.

На гърба на всяка снимка е необходимо да бъдат отбелязани трите имена на автора; възраст; клас; училище или Център за подкрепа за личностно развитие; телефон; категория; ръководител.

Снимките за фотоконкурса следва да бъдат изпратени най- късно до 12 април 2021 г. на адрес:

  • 3320 гр. Козлодуй
  • Област Враца
  • ул. „Кирил и Методий“ – 26, ПК 9
  • ЦПЛР -ОДК
  • e-mail: odk_bumerang@abv.bg

Изпратените за участие в конкурса снимки остават на съхранение във фонда на ЦПЛР – ОДК, гр. Козлодуй. Обявяването на резултатите и публикуване на наградените творби ще се състои до 16 април 2021 г. на сайта на ЦПЛР – ОДК, гр. Козлодуй – https://odk-kozloduy.com и фейсбук страницата на центъра. Наградените и подбрани от жури фотографии ще бъдат експонирани в художествена изложба във фоайето на Дом на енергетика – гр. Козлодуй, като откриването на изложбата ще се състои на 19 април 2021 г. от 17.30 часа, съобразено с епидемичната обстановка в страната.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град