конкурси

Начало | конкурси | За фенове: участвайте и спечелете интересни награди от „Сой Луна“

За фенове: участвайте и спечелете интересни награди от „Сой Луна“

Аз детето | 2017-05-11

За фенове: участвайте и спечелете интересни награди от „Сой Луна“

Да се хванем на бас, че знаем какво ще правите през тази лятна ваканция! Ще карате кънки, ще учите нови трикове с кънки и може леко да си припявате на испански! Познахме, нали? Чудите се как ли? Много лесно, ние също ще го правим, защото точно като вас станахме големи фенове на момичето, което с пленителна усмивка, смело извика „Сой Луна“ и ни показа, че да следваш мечтите си понякога не е така лесно, но непременно трябва да го направиш. Луна и приятелите ѝ ни разказаха по най-очарователния и запомнящ се начин, че животът е изпълнен с доста интересни, понякога тъжни, но много често весели моменти. Показаха ни как чрез музиката и пързалянето с кънки не само можеш да намериш утеха в трудните моменти, но и да срещнеш нови приятели и дори нова любов. Дотук обаче ще спрем, защото сме убедени, че знаете за Луна много повече от нас. Не знаете обаче нещо друго...

Новият сезон на „Сой Луна“ ни очаква през есента! Доста дълго ще има да почакаме, цяло лято... Не че няма какво да се прави през лятото, но колко хубаво би било да можехме още сега да разберем какво става с Луна, Матео, Амбър, Нина, Джим, Джам и всички останали... Засега обаче можем само да гадаем... и точно тук ни дойде идеята за едно интересно предизвикателство към вас – всички верни фенове на чаровната Луна и нейните приятели. Нека заедно да си припомним или пък да се опитаме да познаем какво ще стане със сериала оттук нататък. При това по наистина интересен начин – чрез конкурс с готини награди.

Готови ли сте вече да участвате? Тогава първо си изберете дали искате да ни нарисувате рисунка посветена на „Сой Луна“ или пък искате да ни напишете нещо. Темата е напълно свободна, искаме от вас само да има връзка със сериала. Можете например да нарисувате любимия си момент от първи сезон, а защо не пък любимите си герои или пък как вие бихте изглеждали ако също участвахте в сериала. Същото важи и за текстовете ви – можете да ни разкажете за любимия си момент, любимите си герои или пък да ни напишете какво според вас ще се случи във втория сезон... Можете дори да напишете стихотворение посветено на „Сой Луна“. Единственото ни условие е рисунките и текстовете да са ваши авторски и вторите да са не по-малки от половин печатна страница.

Преди да ви кажем какви награди сме ви приготвили е редно да изкажем и благодарността си на Християна Апостолова, която ни даде идеята за този конкурс. Така че се надяваме да ви хареса и да участвате в него. Ако го направите, то можете да спечелите и една от чудесните ни награди, които са чанта за рамо или комплект за обяд (кутия, шише за вода и чанта) всички естествено на „Сой Луна“. Наградите са за трима от вас, така че побързайте и участвайте. Изпращайте ни произведенията си на имейл адрес info@az-deteto.com, заедно с име, фамилия и навършени години до 13-ти юни!

Очакваме ви!

Коментари
38 коментара

Цвети Пашовска, ,

Публикувано на 11.05.2017

От кога чакам този конкурс! Йей!! Благодаря от името на всички фенове! ДА ДА ДА

Цвети Пашовска , ,

Публикувано на 11.05.2017

Прекрасна идея Хриси ! Браво!

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 12.05.2017

Супер.Много съм щастлива .Ще участвам.

Ели , 17 г.,

Публикувано на 12.05.2017

Aз може дa съм мaлко голямa, но все пaк продължaвaм с дисни сериaлите. Soy Luna е любимото ми предaвaне, което ме нaкaрa дa грaбнa зaхвърлените си ролери и дa прекaрaм едно незaбрaвимо лято. И ще учaствaм в този конкурс зaрaди мaлкaтa си сестрa, която също е зaклетa фенкa нa Soy Luna. :)

Магдалена Иванова, 14 г.,

Публикувано на 12.05.2017

Здравейте!Много ме зарадвахте с тази новина!Искам да ви попитам дали може да участвам и с рисунка и текст?Благодаря предварително.

От редакцията: И ние също се радваме. Може, да. Очакваме те. ;-)

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 12.05.2017

И как ще са.Щом са за трима от нас две кутии за обяд и една чанта или две чанти и една кутия за обяд.

От редакцията: Имаме три награди: две чанти за рамо и един комплект от чанта, в която има кутия за обяд и бутилка. Но най-вероятно ще добавим още един комплект за обяд, за да е честно.

Илинa Христовa, 13 г.,

Публикувано на 13.05.2017

Когa и къде ще бъдaт обявени победителите?

От редакцията: Няколко дни след края на конкурса отново тук.

Християна Апостолова, 10 г.,

Публикувано на 13.05.2017

Аз съм писала стихотворения за сой луна но те са по дълги от половин печатна страница.Мога ли да ви го пратя?

От редакцията: Разбира се. Имахме предвид да не са по-малки от това, защото понякога се случва някой да ни изпрати едно изречение и да иска да участва, а това не би било честно спрямо другите, които се са постарали малко повече. :-)

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 13.05.2017

Благодаря ви!:-)Но аз не мога да рисувам Сой Луна добре за това не знам дали да участвам.

От редакцията: Можеш да напишеш нещо тогава. Не е задължително да е точно човек. Може да е дори логото. Ще се радваме да участваш, но разбира се решението е твое.

Ally , ,

Публикувано на 13.05.2017

:-)

Ипек , ,

Публикувано на 13.05.2017

Може ли да опиша мой любим герой от сой луна

От редакцията: Може.

Ели , 9 г.,

Публикувано на 14.05.2017

А колко рисунки да изпратим?

От редакцията: Колкото искате.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 14.05.2017

Благодаря ви!Първо искам да питам ако нарисувам само логото и да напиша нещо шансът да спечеля намалява ли се? Второ до колко рисунки може. И трето една печатна страница какво точно значи,една страница която сме написали ли или нещо друго?

От редакцията: Разбира се, че не се намалява. Означава като страница от книга, но общо взето написахме това, защото понякога забелязваме, че има деца, които пращат едно изречение и искат да участват, а все пак това не би било толкова честно за другите, които са се постарали да напишат нещо повече. :-)

Надежда Никова, 13 г.,

Публикувано на 15.05.2017

А ще може ли да се изпрати и рисунка и текст. Рисунката колко трябва да е голяна като формат.☺

От редакцията: Може, а за рисунката нямаме ограничения, колкото ти харесва.

Даниел Русев, 10 г.,

Публикувано на 15.05.2017

Здравейте! Може ли да попитам вече за ХИЛЯДЕН ПЪТ КЪДЕ МИ Е НАГРАДАТА ОТ КОНКУРСА ПОДАРЕТЕ ЕДНА ПРОЛЕТНА УСМИВКА??? НЕ ПОЛУЧАВАМ БЕЛЕЖКА, ЗА ДА СИ Я ВЗЕМА!!! МОЛЯ КАЖЕТЕ МИ НОМЕР НА ПРАТКА АКО СТЕ Я ИЗПРАТИЛИ, ЗА ДА ВИДЯ КЪДЕ Е. ПРОЧЕТЕТЕ КОМЕНТАРА МИ!!!!

От редакцията: Здравей, наградата ти вече е изпратена със сигурност и трябва до края на тази седмица да я получиш, изпратихме я по Български пощи. Молим да приемеш нашите извинения за голямото забавяне, но възникна проблем с обещаните книги и самите ние чакахме да ги получим. Надяваме се, че ще ни извиниш.

Николета Дамянова, 14 г.,

Публикувано на 16.05.2017

Здравейте! И аз ще питам сигурно вече за хиляден път къде ми е книжката от конкурса Подарете голяма пролетна усмивка????

От редакцията: Здравей, не сме те забравили. Ще я получиш също, до 4-5 дни. И теб молим за извинение, знаем, колко много се забавихме, но за съжаление това този път не зависеше само от нас. Благодарим ти за търпението и отново се извиняваме.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 16.05.2017

Наистина не е много честно някой да напише едно изречение и да иска да участва.Разбирам ви но аз не съм от тези деца.Много харесвам да пиша съчинения и такива работи ,но може ли да питам дали мога да напиша това което искам тук,в коментарите или не може❓

От редакцията: Знаем, че не си. ;-) Би било по-добре по имейла, но ако ти е по-удобно може и тук.

Ally , ,

Публикувано на 16.05.2017

:-)А кога ще има нов конкурс и за какво ще е?

От редакцията: Следващата седмица, но за какво е точно все още не можем да кажем, защото имаме няколко идеи, които обсъждаме в момента. ;-)

Ally , ,

Публикувано на 16.05.2017

Извинете но ако участвам може ли да напиша нещо тук?

От редакцията: Би било по-добре по имейла, но ако се затрудняваш с него може и тук.

Ирина Йорданова, 9 г.,

Публикувано на 16.05.2017

Записвам се .Голяма фенка съм на „Sou luna"

Нина , ,

Публикувано на 17.05.2017

Извинете но кога ще има нов конкурс и за какво ще е?

От редакцията: Следващата седмица, но за какво е точно все още не можем да кажем, защото имаме няколко идеи, които обсъждаме в момента. ;-)

Даниел Русев, 10 г.,

Публикувано на 17.05.2017

Здравейте! Искам много да ви благодаря за книгата от конкурса Подарете една голяма пролетна усмивка! Страхотна е! благодаря ви много!

От редакцията: Здравей, радваме се, че ти харесва. Това е най-важното. Ние също ти благодарим за проявеното търпение, докато я получиш.

Ирина Йорданова, 9 г.,

Публикувано на 17.05.2017

Извинете,но когато се опитам да изпратя съчинението си на имейл адрес info@az-deteto.com ми изписва,че имейл адресът е невалиден.В устройството ли ми е проблема или в адреса?

От редакцията: Здравей, сигурни сме, че няма проблем с имейл адреса, защото от сутринта получихме няколко писма, така че молим опитай да го изпратиш пак. :-)

Ивайла Петрова, 9 г.,

Публикувано на 19.05.2017

Напиши коментар Аз съм много голяма фенка на ,, Сой Луна " и искам да кажа на всички , който смятат Луна за много гадна , че всъщност Луна е едно прекрасно момиче с голям талант .

Фен на Мади , ,

Публикувано на 20.05.2017

Как да не участвам?! Чакам конкурс на Soy Luna от 2016!!!

Елица , 11 г.,

Публикувано на 20.05.2017

За съжаление тази година няма да карам-счупих си ръка. Но към юли вече ще съм по-добре :-)

Николета Дамянова, 15 г.,

Публикувано на 22.05.2017

Здравейте! Наградата ми отново не дойде???

От редакцията: Здравей, съжаляваме да го чуем. Ще ти изпратим нова още утре и този път няма как да не дойде.

Мария , 10 г.,

Публикувано на 22.05.2017

най-хубавия конкурс пожелавам късмет на всички

Николета Дамянова, 15 г.,

Публикувано на 22.05.2017

От къде трябва да си я взема иначе?

От редакцията: От пощата.

Мария , 10 г.,

Публикувано на 22.05.2017

Мога ли да съчиня приказка по подобие на филма ?Мога ли да добавя нови герои

От редакцията: Може.

Мария , 10 г.,

Публикувано на 23.05.2017

а да пращам ли на имейла или по пощата

От редакцията: За да участваш в този конкурс трябва да изпратиш произведението си по имейла.

Мария , 10 г.,

Публикувано на 24.05.2017

а като напиша по имейла ли

От редакцията: Да, точно така.

Николета Н., 15 г.,

Публикувано на 24.05.2017

Здравейте! Пиша този коментар за трети път надявам се да ми отговорете . Получихте ли моята рисунка ? ☺☺☺

От редакцията: Здравей, да получихме я.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 25.05.2017

Тъй като Nickelodeon e много готин канал Може да направите конкурс за него да нарисуваме наш любим герой и да напишем нещо.

От редакцията: Да, чудесна идея. Благодарим ти.

Руслана Милчева, 12 г.,

Публикувано на 25.05.2017

може ли да участвам

Николета Кузманова, ,

Публикувано на 26.05.2017

А получихте ли ми рисунката?И хубава ли е според вас

От редакцията: Получихме я и си е чудесна.

Мариела Димитрова, 10 г.,

Публикувано на 26.05.2017

Може ли да напиша разказ за любимите ми герои?(смисъл да са тримата или двамата ми любими)

От редакцията: Може.

Ралица Драгнева , 14 г.,

Публикувано на 27.05.2017

Имам идея за конкурс! Започнаха да излизат все по-нови и по-нови Shopkins. Сигурна съм, че и вие сте чували за тях. Може конкурсът да е за рисунка на Shopkins, а наградите да са комплекти на Shopkins, катото например онзи камион за сладолед Shopkins и онези комплекти "Food Fair", "Fashion Spree"!!! Какво ще кажете!?!?!?

От редакцията: Здравей, според нас идеята ти е повече от чудесна, записваме си я започваме да осигуряваме наградите. На нас много ни харесва, надяваме се, че и на другите деца също ще им хареса. Много ти благодарим. :-)

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град