любими герои

Начало | любими герои | Виолета е страхотна

Виолета е страхотна

Ангелина Желева | 2015-07-30

За мен Виолета е едно пътешествие из морето на музиката. Всички актьори са невероятни. Те са представители на едни от най-добрите певци и говорят най-известният език в света-музикалния. Нека започнем от първи сезон:
Не съм пропускала нито един епизод от 3-те приключения. 1 сезон беше уникален. Толкова много любов, зашита заедно с малки кончета тъга и трудноси, толкова много приятелство, но за жалост, с една бучка предателство. Музиката свързва всички актьори, нотите разплитат възлите между тази ивица от усмивки.

Първата невероятна целувка на Виолета-когато Леон го направи по-възможно най-романтичния начин-каза ѝ да си представи едно прекрасно местенце. И тогава-той докосна устните си с нейните и се образува една перфектна първа целувка.
Когато Виолета влезе в ,,Студио 21"-приятелите ѝ (Макси, Фран и Ками) ѝ помогнаха да сбъдне мечтата си-свириха на китари и пиано, докато тя изпълваше стаята за прослушане пред Грегорио, Бето, Пабло и Анджи.

Томас и Леон. Виолета не можеше да реши между двамата въпреки, че когато беше с Леон, винаги повтаряше, че го е забравила. Личеше си колко е влюбена в двамата, когато ги гледаше. В кафявите ѝ очи изписваше с главни ,,ОБИЧАМ ГО", когато гледаше и двамата. Е, поне има отпечатък по устните си и от двамата.
Когато Виолета разбра, че Анджи ѝ е леля. Ама те толкова добре се разбират, че няма как да нямат родствена връзка!
Когато Херман за първи път чу Виолета да пее. Очите му се изпълниха с гордост, докато в ушите му звучеше мелодичния глас на дъщеря му. Пусна я и отиде да пее, заедно с приятелите си и така завърши един невероятен сезон.
Втори сезон:
Толкова много нови герой и песни! Диего се появи и навлезе между перфектната връзка на Леон и Виолета. Лара също. Но въпреки всичко, те не спираха да мислят един за друг. Сърцата им бяха хванати за ръце. Мислите им бяха свързани. Но накрая всичко се разбра-Диего мамеше Вилу, а тя беше толкова съкрошена, но Леон ѝ подаде ръка. Така те накрая пак се събраха. Този сезон беше уникален.
Трети сезон:
Развръзки. Това ми е думата за този прекрасен последен сезон. Людмила се сприятели с Виолета-станаха сестри, Диего се събра с Франческа-толкова сладка любов, Присила, майката на Лу, се появи-толкова много лоши моменти. Алекс (Клемон) и Джери-толкова много възли между Леонета (Леон и Виолета), Виолета се превърна в Рокси-Леон не можеше дълго време да съедини частите на счупеното си сърце. Финала беше невероятен. Херман предложи брак на Анджи. Аз лично се разплаках на последната песен.
Ноти. Песни. Танци. Тъга. Страдания. Усмивки. Щастие. Лъжи. Възли. Караници. И всичко това в един прекрасен сериал...
Тинистас се родих, тинистас ще умра и на гроба ми ще пише ,,Тини е на върха!"...



Коментари
2 коментара

Ивайла Гоцева, 6 г.,

Публикувано на 04.09.2015

виолета добраси защтото пееш страхотно аз съм ти фен Иваила

ивана , ,

Публикувано на 20.12.2016

обичам те Виолета

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град