любими герои

Начало | любими герои | Мила ми Виолета

Мила ми Виолета

Алекснадра Стойчева | 2015-07-30

Мила ми Виолета /Мартина Щосел/,

Ти си ми като идол! Ти си ми най-любимата актриса, певица, модел... Дори да беше дресьорка на животни, пак щеше да си ми идол! Гледам епизодите на „Виолета“ почти от... някъде 2-3 години, от както бях на 6 и половина.

Харесвам всичките ти страници в Facebook. Намирам, че на всяка снимка, си красива. Следя ти Instagram-a и Twitter-а постоянно. Започнах да уча малко португалски и испански, защото разбрах, че в Аржентина все пак говорят и малко португалски. Може да знам малко за теб и да не ти гледам всичките епизоди, но това е, защото ходя на турнири по бридж, баща ми е бриджор. Но все пак, искам да ти споделя (по-скоро кажа) някои неща за филма, в който ти си главна героиня:
1. Най-любимите ми герои: Виолета (ти, Мартина Щосел), Камила(Канделария Молфесе), Франческа (Лодовика Комело), Леон (Хорхе Бланко) и Людмила (Мерцедес Ламбре).

2.Най-любим епизод: Всички са ми любими, но ето най-любимите ми три епизода: сезон 1, епизод 1 /заради този епизод започна филма, затова е един от най-любимите ми !/ сезон 2, епизод 22 /този епизод беше малко "скаран", защото всички се караха, и караха.../ и сезон 3, епизод последен /когато Анджи - лелята на Виолета и бащата на Виолета - Херман се ожениха. Беше щастлив момент.../

3. Кой наистина ми е най-любимият герой и защо: Ти, тоест Виолета, защото много обичам как се изразяваш, какви са репликите ти, а и ти си красива ! Не че обиждам другите, но пък и те са красиви.

 Това бяха нещата, които исках да ти кажа. Но пък имам и един въпрос: Защо се отказа от филма? Ще има ли четвърти сезон? !

 Много ще ми липсваш ! Дано друг път да измислят такъв конкурс !  



Коментари
2 коментара

Магдалена , 10 г.,

Публикувано на 09.08.2015

Тини нямам думи да опиша какво значи сериала и ти за мен. Има голяма възможност да отида на Виолета Лайв в Румъния. А ако спечелим пари и в Лос Анджелис и в Испания. Обичам те и ми е голяма мечта да те видя на живо да те докосна да си направя снимка с теб и да те прегърна насълзена от любов както и всеки един. Даже ако спечелим ще те поканя на рождения си ден и щи духна свешичката за 11 години пред теб Тини!!!!Обичам те!! И ако това ми се случи щи го пожелая на всички огромни почитатели по света на Виолета.

Ивайла Гоцева, 6 г.,

Публикувано на 04.09.2015

виолета оби4амте

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град