фокуси

Начало | фокуси | Смърфче отникъде

Смърфче отникъде

Аз детето | 2017-07-24

Смърфче отникъде

Днес сме ви приготвили един смърфотен и смърфоуден фокус! Знаехте ли, че любимите на милиони деца по света малки сини човечета също могат да правят невероятни фокуси! Ние също не знаехме, но съвсем наскоро го разбрахме и няма как да не споделим с вас един от най-интересните от тях. Каза ни го лично татко Смърф. Той го използва, за да забавлява най-малките смърфчета, когато има почивка от задълженията си и те остават направо с отворена уста и непрекъснато повтарят: „Ах, ах, ах, каква магия, ах!“. За по-голям ефект татко Смърф използва фигурка на самия себе си, но ако вие нямате точно такава – всякаква ще свърши работа – стига да е малка, като онези от шоколадовите яйца. Колкото до самия фокус – знаете си – той е лесен и чудесен. Ние винаги имаме само такива!

За да го представите просто покажете на вашите зрители, че нямате нищо в ръката си. След това направете няколко магически движения и о, чудо – държите малка фигурка? Ама откъде се появи тя, каква е тази магия? Сега ще ви обясним!

Преди да представите фокуса поставете малката фигурка под палеца на лявата ви ръка – там където той се свива. След това застанете странично към публиката, направете магическо движение с дясната си ръка и след това поставете показалеца си там където трябва да е фигурката.

Дръжте лявата ръка със свит палец и с външната част към зрителите през цялото време. След това просто леко и внимателно прехвърлете фигурката си в дясната ръка. Ако сте бързи и внимателни за зрителите ще се получи ефектът, че фигурката е дошла отникъде.

По същия начин можете да я накарате и да изчезне, като повторите стъпките в обратен ред!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град