покани

Начало | покани | "Слънчеви картини" - изложба на 8 годишната Ивон

"Слънчеви картини" - изложба на 8 годишната Ивон

Аз детето | 2008-05-30

"Слънчеви картини" - изложба на 8 годишната Ивон

8-годишната Ивон Кючукова ще открие на 1 юни 2008 г. по повод празника на детето в софийската галерия "Арт Муза" (ул."11 август" 23) изложбата си "Слънчеви картини". Това е пета самостоятелна изложба на младата художничка.
 
Тя рисува от 3-годишна, когато участва в обща художествена изложба в гр. Несебър. Печели конкурс на фирмата за художествени материали "Девергент” и е поканена на 4-годишна възраст за първа самостоятелна изложба в галерия "Ирида”. На втората си изложба показа над 1 м огромни платна с маслена живопис. Оттогава на всеки първи юни тя открива поредната си изложба. Вече е ученичка в художествената паралелка в І СОУ „П. Славейков”.

Сега  Ивон показва, че за нея изкуството няма граници. Готова е да рисува навсякъде и с всичко. Освен акварела и маслената живопис, тя овладява техниката на акрила, рисуването на художествено стъкло и графиката. Привличат я и съвременните форми на изкуството пърформансите. Ивон рисува с удоволствие и върху всякакви предмети и върху собственото си тяло.

От по-малко от година тя открива любовта си към пианото и напредва в тази област - под вещото ръководство но доц. Анна Тошкова от Музикалната академия.

На 1 юни 2008 г. от 17 до 19 часа Ивон ще свири на пиано на своето откриване, ще нарисува подарък на всеки гост.

Изложбата ще продължи до 18 юни 2008 г.



Коментари
1 коментар

Diana Vidolova, 14 г.,

Публикувано на 28.11.2008

mn e hubava risynkata ti :*

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град