игри в дома

Начало | игри в дома | Шепнещо предизвикателство – забавна игра назаем от влогърите

Шепнещо предизвикателство – забавна игра назаем от влогърите

Мирела Любенова | 2016-12-07

Шепнещо предизвикателство – забавна игра назаем от влогърите

Убедени сме, че много по-добре от нас знаете що за чудо е това влогърът. Баба ви сигурно ще ви попита дали се яде, пие ли се, освен ако не е някоя много начетена баба, но вие и ние много добре знаем, че това е един човек, който има достатъчно богато въображение и смелост да снима интересни, най-често забавни видеа и да ни ги показва. По света има много влогъри, даже може би и някои от вас вече са такива или пък поне правят първите начални стъпки към това нещо. Някои от вас може да не са съгласни, ама за нас това си е също вид изкуство. Все пак се изисква доста въображение и дори актьорски умения, за да измислиш нещо забавно и да го снимаш и то така че на хората, които гледат да им е забавно. Да не говорим пък за обработката на видеото и другите неща. Днес обаче ви говорим за влогърите, не за да ги хвалим, а за да ви споделим за една интересна и забавна игра, която научихме от тях. Тя е подходяща за онези студени дни, когато си седите вкъщи и скучаете. Може да се играе с всеки – баба, дядо, сестра, брат, приятел. Сигурни сме, че всеки ще се забавлява с нея.

Играта както разбрахте се казва „Шепнещо предизвикателство“. За нея ще ви трябват слушалки с хубава и любима музика. Правилата са прости и дори не са съвсем правила, защото можете сами да си ги дооформите както ви харесва. Все пак основата на това предизвикателство е следната. Един от вас си слага слушалките с музика, през които не трябва да чува нищо друго освен нея, като разбира се не трябва и да е прекалено силна. След това застанете близо с лице един към друг. Целта е да разчетете по устните това, което иска да ви каже другият човек, който не слуша хубавата музика.  То може да е просто сложна дума, цяло изречение или дори изпят припев на песен. Става изключително весело и голям купон, когато човек започне да се опитва и казва какви ли не шантави неща, които всъщност нямат нищо общо с истината.

Накрая можете да броите точки и който например стигне до 5 точно познати думи или фрази да спечели, а можете и просто да се редувате и да се забавлявате. Гарантираме, че ако не коремът, то поне устата ще ви заболи от смях, не само защото сме опитвали тази игра, но и защото я взимаме от влогърите, а повечето от тях са доста изобретателни хора, особено в забавленията!

Още няколко интересни предложения, които можете да опитате са:
Кой съм аз?
Седем весели семейни игри, които можете да играете навсякъде
Накарай ме да се разсмея



Коментари
2 коментара

vanesa velkova, 10 г.,

Публикувано на 17.12.2016

hubavo e

gergana dimitrova, 8 г.,

Публикувано на 02.01.2017

яко е =супер игра

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град