За родители

Начало | За родители | Семейното предаване „Фамилно“ с Доника Ризова по Bulgaria ON AIR от 18 ноември

Семейното предаване „Фамилно“ с Доника Ризова по Bulgaria ON AIR от 18 ноември

Аз детето | 2017-11-08

Семейното предаване „Фамилно“ с Доника Ризова по Bulgaria ON AIR от 18 ноември

„Фамилно“ е новото съботно-неделно токшоу по Bulgaria ON AIR. От 18 ноември, всеки уикенд от 10:30 до 12:30, водещата Доника Ризова ще представя любопитни семейни истории, прагматични съвети от специалисти от различни области за по-пълноценен семеен живот, разнообразни идеи за фамилни пътувания из непознати места в България, интересни занимания за уикенда за малки и големи, както и кулинарни рецепти и традиции с рубрики за здравето и дома. С интересни срещи извън студиото ще се включва и репортерът Асен Манасиев, а Аспарух Йорданов ще представя неизвестни факти за известните световни фамилии от миналото до днес.

„Фамилно“ е предаване за цялото семейство. Всяка събота и неделя в рамките на 2 часа ще показваме наследниците на известни български фамилии и ще представяме интересните семейни истории на чужденци, които живеят в България. Ще водим зрителите на семейни екскурзии до непознати красиви кътчета наблизо и далеч. Ще следим новите филми, театрални постановки и концерти, подходящи за малки и големи, ще търсим „извънкласни“ занимания за децата през уикенда. Ще се запознаем с домашните любимци на обичани българи. Ще готвим, ще ремонтираме, ще търсим отговори и посоки, но най-вече ще се забавляваме заедно. Като една голяма българска фамилия“, коментира водещата.

Доника Ризова е добре позната на зрителите на Bulgaria ON AIR още от създаването на телевизията. Преди да се посвети на новия проект, води предаването Медиите ON AIR. В професията си на журналист трупа опит както в телевизия, така и в печатни издания и Дарик радио. Доника е носителка на редица награди, сред които „Златното перо“ на СБЖ и „Свети Влас“ за ТВ журналистика. Има и номинация в конкурса „Жена на годината“ за 2016 г.

Не пропускайте новото токшоу „Фамилно“ всеки уикенд в 10:30 часа по национална телевизия Bulgaria ON AIR!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град