игри в дома

Начало | игри в дома | Огледалното рисуване е забавно, дори и когато си сам

Огледалното рисуване е забавно, дори и когато си сам

Аз детето | 2021-02-09

Огледалното рисуване е забавно, дори и когато си сам

Винаги ни е било чудно как така в този свят съществуват толкова много безброй игри, но нито една не е направена за сам. Естествено, че играта с приятели винаги е по-забавна и двойно, че даже и тройно по-весела... Но какво ако се наложи да играеш сам... Не можеш... Настолните игри, игрите с карти, с топка и с какво ли още не. Винаги си личи, че някак си са направени за поне двама. Макар че ако трябва да сме напълно честни с вас играли сме на Монополи и Не се сърди човече и сами срещу себе си и дори сме успявали да се победим. Беше си ни доста интересно, но определено след няколко пъти писва. Днес обаче ни дойде една чудесна идея. Тя разбира се включва любимото ни рисуване. Къде без него! Но този път няма просто да рисувате и да се опитвате нещото да стане красиво, ако искате може да бъде дори и грозно. Цялата работа е да рисувате и с двете си ръце едновременно. Звучи не чак толкова интересно, но е такова.

Няма да повярвате, но когато се опитате едновременно да рисувате и с двете ръце едно и също нещо резултатите повечето пъти са доста комични. В зависимост от това дали пишете с лявата или с дясната ръка другата не може да повтаря същите движения или дори и да може не се получава същото. Освен ако не можете да пишете и съответно да рисувате и с двете ръце. Тогава пък трябва да знаете, че това ви прави гении, защото означава, че и двете половини на мозъка ви са развити много. Но като оставим настрана последното тази дейност си е доста забавна и е подходяща за времето в което чакате приятелите ви да се появят където и да са се сврели, за да можете да си играете заедно.

Така че ако точно в този момент скучаете, защо не опитате! Ще ви трябва лист хартия и два цветни молива, флумастера или дори химикалки и забавлението може да започне! Гарантираме, че е по-весело отколкото си представяте, иначе защо Виктор би се радвал толкова много, а?

По идея на TheDadLab

Както казахме много обичаме рисуването, така че имаме още интересни идеи на тази тема:
Да рисуваме лесно и красиво с числа
Рисуване с фиджет хенд спинър? Напълно е възможно!
Най-чистото рисуване с пръсти за най-малките
Рисуване със сапунени мехури
Нарисувайте си шедьовър с мокър акварел и солКоментари
5 коментара

Ана светославова, 8 г.,

Публикувано на 03.02.2018

ЗБАВНОЕ

Ана СТАНОЕВА, 8 г.,

Публикувано на 03.02.2018

ХАРЕСВА МИ!

Екатерина Попова, 7 г.,

Публикувано на 02.03.2021

Много забавно клибче сте сложили. Ще пробвам и аз в свободното си време!

Ваян Великова, 8 г.,

Публикувано на 01.04.2021

Супер

Симеон , 11 г.,

Публикувано на 12.06.2021

Забавно и готино! И запълва свободното време!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град