важните неща

Начало | важните неща | Начини да изразите обичта си

Начини да изразите обичта си

Ермина Дончева | 2006-06-21

Начини да изразите обичта си

Не е необходимо да чакаме деня на майката или на бащата, за да направим специален подарък, показвайки колко много ги обичаме и държим на тях. Забързани в ежедневните си ангажименти рядко се сещаме да споделим чувствата, които изпитваме към близките си. Предвид различните характери и темпераменти всяко дете само за себе си може да открие най-подходящия начин да изрази чувствата си, радвайки татко или мама.

Ето някои идеи:
Ако ви се стори, че напоследък някой близък е умислен и напрегнат, можете да му напишете бележки с кратко съдържание: “Обичам те”, “Днес мисля за теб” “Изпращам ти целувки” и да ги поставите на различни места в къщата. Ако решите да нарисувате картинки, може да са свързани с ежедневието на дадения човек или да направите отпечатъци на ръката си, които да оцветите в различни цветове. Подходящо е да използвате самозалепващи се листчета, които да залепите в банята на огледалото, на входната врата, шкафчето за обувки или я поставете на мястото, където сяда да закусва.

Ако сте музикална натура, може в знак на обич да запишете касета, като изпеете някоя песен или разкажете весела история или спомен. Може да сготвите нещо вкусно и като изненада да го поднесете на вечеря или да подарите цвете, което сами сте посадили.

Сигурно имате и други интересни хрумвания, които ще се радвам да споделите.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град