конкурси

Начало | конкурси | На далечно пътешествие в света на въображението отидете и хубави награди от „Загубеният йети“ спечелете!

На далечно пътешествие в света на въображението отидете и хубави награди от „Загубеният йети“ спечелете!

Аз детето | 2019-09-20

На далечно пътешествие в света на въображението отидете и хубави награди от „Загубеният йети“ спечелете!

Конкурсът приключи! Благодарим на всички за старанието и невероятните произведения. Този път награди печелят Никола Стефановски, който спечели ученически комплект, Кристиана Тодорова, коятио спечели слушалки, Елена Арсова и Костадин Стефанов, които спечелиха минибаскетболна топка и книга по избор, тъй като не могат да се възползват от билетите.

Скоро ще се свържем с наградените, за да им кажем какво печелят и как ще го получат, а всички очакваме и новите ни игри, които предстоят още утре. ;-)

* * *

Искате ли точно днес да заминете на едно далечно и вълнуващо пътешествие? Не се притеснявайте – не ви трябва никакъв багаж, освен желание за смях и приключения! Благодарение на новата съвместна продукция на DreamWorks Animation и Pearl Studio можете да изминете цели 3000 километра, които ще ви се сторят като миг, защото нали знаете, че най-интересните и вълнуващи неща винаги минават бързо. Но пък се помнят завинаги! Готови сте, нали? Тогава нека ви кажем, че приключението връхлита с филма „Загубеният йети“, който ще ви отведе от улиците на Шанхай до спиращите дъха хималайски снежни пейзажи.

Всичко започва, когато смелата мечтателка Ий, озвучавана от талантливата певица Дивна, изненадващо се натъква на бебе йети с огромни размери на покрива на блока в Шанхай, в който живее със семейството си. Без да подозира се оказва, че йетито ще отведе нея и приятелите ѝ Джин и Пенг на шеметно приключение. Те кръщават магическото създание Еверест и се впускат в главозамайващо търсене, за да върнат загубения йети отново при семейството му на най-високата точка на Земята. Дори само дотук звучи много интересно, нали? А когато д-р Бърниш – богат и властен човек, който заедно със своята помощничка – д-р Зара, има намерение да залови йетито, става още по-вълнуващо.

Нямате търпение да разберете какво се случва? Тогава не забравяйте, че Ий, Еверест, Джин и Пенг се отправят на вълшебно пътешествие към снежните Хималаи в търсене на дома на „Загубеният йети“ в кината от 27 септември на 2D и 3D. А дотогава са ви приготвили една вълнуваща изненада. Заедно с „Форум Филм“ ви предлагаме добре да помислите над въпроса „Какво би било вашето „йети“ приключение?“. Къде ще срещнете магическото създание, как ще го върнете в дома му, какви опасности или пък интересни и весели моменти ще изживеете по пътя! А сега хванете цветните моливи или химикалката (а защо не и двете) и ни нарисувайте картина или пък напишете приказка по темата!

След като сте готови, остава просто да ни ги изпратите на info@az-deteto.com до 30-ти септември включително. Не забравяйте към творбите си да добавите име, фамилия, навършени години и населено място. За най-вълнуващите и изпълнени с въображение творби има и много хубави „йети“ награди: можете да спечелите ученически йети комплект или йети слушалки, или мини баскетболна топка и билет за прожекцията на филма – билетите обаче важат само за Бургас, Пловдив, Варна, Русе, Стара Загора и София. 

Оставете въображението да ви води и ще сътворите нещо наистина вълшебно, което очакваме с нетърпение!

Своите приказки изпратиха:
Ясмин Душева, 13 г.
Елена Арсова, 11 г.
Анджелина Йорданова, 12 г.
Александра Стефановска, 12 г.
Никола Стефановски, 10 г.

Своите рисунки изпратиха:
Иво Йорданов, 9 г.
Елена Арсова, 11 г.
Данайа Даскалова, 10 г.
Ивона Димова, 8 г.
Александра Стефановска, 12 г.
Никола Стефновски, 10 г.
Кристиана Тодорова, 9 г.
Ерен Камберов, 11 г.
Костадин Стефанов, 5 г. 

Изпратените рисунки можете да видите тук!



Коментари
29 коментара

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 20.09.2019

Здравейте! Видях, че сте пуснали нов конкурс. Страхотен е! Със сигурност ще участвам. Бих искала да ви попитам въпрос, който не е свързан с този конкурс. Ще ми кажете ли дали сте получили стихотворението ми от конкурса за училище, защото така и не ми отговорихте? Благодаря предварително! :-):-D;-)

От редакцията: Здравей, радваме се, че ти харесва. Иначе се стараем да отговаряме на всичко, не си спомняме да сме получавали такъв въпрос от теб, но не се знае, стават грешки понякога. Със сигурност е получено. :-)

Али Котето, 12 г.,

Публикувано на 26.09.2019

Здравейте! Иакам да Ви попитам (защото вече фо направих) дали може да ви изпратя стихотворение като преразказ на приказката. С малки неточности от оригинала мисля че се получи много добре. Моля отговорете ми бързо за да знам дали да го пиша.

От редакцията: Може.

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 27.09.2019

Слушалките за мобилен телефон ли са или не? ;-)

От редакцията: Стандартни са, така че стига телефона ти да не е много специален стават и за него.

Десислава Иванова, 32 г.,

Публикувано на 28.09.2019

Здравейте!Каква е началната и крайната възрастова граница за този конкурс?

От редакцията: Здравейте, всяко дете до 18 може да участва. Долна граница не сме поставяли, за да дадем шанс на всяко дете да се забавлява и да покаже какво може. :-) Като разбира се при избора на наградени подреждаме децата във възрастови групи. Надяваме се и вашето семейство да участва. :-)

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 28.09.2019

Получихте ли рисунката и стихотворението ми? ;-)

От редакцията: Здравей, получихме ги.

Али Котето, 12 г.,

Публикувано на 29.09.2019

Здравейте! Моля Ви отговорете ми бързо! Може ли да пратя нещата за двата конкурса утре сутрин или при крайност утре вечер?

От редакцията: Може.

Niko BG, 11 г.,

Публикувано на 30.09.2019

Здравейте.Исках да ви попитам дали може на рисунките да не е това йети (Еверест),а друго йети.Кажете ако има проблем Исках да ви попитам дали е проблем ако на съобщението с творенията не са написани точните години на детето?

От редакцията: Здравей, разбира се, че може. Даже е чудесно, че си измислил нещо друго по-темата, радваме се, когато децата работят с въображението си. ;-) Ако може би било хубаво да ни ги изпратиш, не че е такъв проблем, но при избирането е добре да си в твоята възрастова група, затова ни трябват годините.

Али Котето, 12 г.,

Публикувано на 30.09.2019

Задавехте! Получихте ли нашите неща за двата конкурса ( На Никола годините са 10, ако не го е оправил)

От редакцията: Всичко сме получили, благодарим ти.

Али Котето, 12 г.,

Публикувано на 01.10.2019

Здравейте, приятели! Знам, че може да става досадно, но пратих няколко коментара, но така и така не ми отговорихте. Искам да Ви попитам дали са получени произведенията на мен и братчето ми Никола? Знам, че ставам нахална и може би имате друга причина, че не ми отговорихте. Моля Ви, отговорете ми бързо, за да знам дали може да ги пратя отново. ( трябва да са 4 имейла - 2 за този конкурс и 2 за този за училище) Приятен ден! ;-) :)

От редакцията: Здравей, всичко сме получили, не се притеснявай, все още публикуваме участниците, така че и вие ще се появите. ;-)

Али Котето, 12 г.,

Публикувано на 01.10.2019

Извинете, може би го изпратих вече (още един коментар за това дали сте получили произведенията). Извинете мнофо просто докато го писах сте публикували другия. Извинете :(

От редакцията: Всичко е наред, няма за какво да те извиняваме, супер си. ;-)

Niko BG, 10 г.,

Публикувано на 02.10.2019

Простете, но кака е забравила да натисне бутона изпрати на моите произведения за този конкурс. Но спокойно всичко беше изпратено вчера. Има ли проблем с това? ;-)

От редакцията: Здравей, според нас пък не е, защото сме получили твои произведения на 29-ти септември, но във всеки случай са получени, не се притеснявай. :-)

Виктория Тодорова , ,

Публикувано на 03.10.2019

Бях много заета пакрай училището и нямах време да се запиша :( Кога ще има нов конкурс

От редакцията: Здравей, съжаляваме, че си го пропуснала, но не се притеснявай, готвим и други интересни. Следващият, ще е около 12-13.

Ерен Камберов, 11г. г.,

Публикувано на 05.10.2019

Здравейте искам да ви попитам дали сте получили моето произведение и кога ще обявите победителите.

От редакцията: Здравей, получено е, наградените ще обявим със сигурност на 10-ти октомври.

Станислав Георгиев, 12 г.,

Публикувано на 05.10.2019

Може ли още да участвам?

От редакцията: Все още не сме обяви наградените така че може.

Данайа Даскалова, 10г. г.,

Публикувано на 05.10.2019

Здравейте, получихте ли моята рисунка на йети?

От редакцията: Здравей, получена е.

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 07.10.2019

Здравейте! На коя дата ще публикувате рисунките и приказките? ;-)

От редакцията: В близките два дни!

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 09.10.2019

Здравейте! Ще ми кажете ли дали следващият конкурс ще бъде свързан с филма "Замръзналото кралство 2“ или с друг филм? Благодаря предварително! Приятен ден! ;-):-):-D

От редакцията: Здравей, този път няма да е за филм, ще е свързан с музика.

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 10.10.2019

Днес ли ще обявите победителите или в друг ден? ;-)

От редакцията: Здравей, най-вероятно в събота. Знаем, че понякога става бавно и се извиняваме, но се стараем колкото можем.

Ерен Камберов, 11 г.,

Публикувано на 10.10.2019

А как да разберем кои са спечелили?

От редакцията: Тази събота ще обявим тук, а след това ще пишем и по имейла на спечелилите.

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 15.10.2019

В колко часа ще обявите победителите (и за рисуване или за писане ще е следващия конкурс)? Извинявам се, че питам точно сега, но съм много любопитна.;-)

От редакцията: Здравей, до 2 часа ще ги обявим, а следващия конкурс е малко извънреден, така че пак ще е за филм. ;-) Но го организирахме в последния момент, а няколко дни след това ще пуснем и още един, ще е за писане, но ще е свързан и с любимата ти песен. ;-)

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 16.10.2019

Здравейте! Ще ми кажете ли кога ще изпратите имейл на победителите, защото аз не съм получила нищо? ;-) :-)

От редакцията: Здравей, най-късно утре сутрин ще изпратим, защото нито един от спечелилите не е от град за който можем да му дадем билет за филма и затова в момента измисляме алтернативна награда и затова ще се забавим малко. ;-)

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 16.10.2019

Здравейте! Пак съм аз. Извинете, че Ви досаждам, но ще може ли след като изпратите имейлите да напишете при имената кой какво е спечелил, защото съм любопитна? Благодаря предварително! Приятен ден! ;-)

От редакцията: Разбира се.

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 17.10.2019

Здравейте! Моля Ви да ми кажете дали утре ще изпратите имейлите или днес? Благодаря предварително! ;-)

От редакцията: Утре със сигурност.

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 23.10.2019

Здравейте! Бихте ли ми казали на коя дата ще изпратите имейлите (много съжалявам, че отново Ви питам). :-( Сигурно Ви е омръзнало да ми отговаряте. Благодаря предварително! Приятен ден! ;-):-)

От редакцията: Здравей, напротив, изобщо не ни е. Благодарим ти за търпението, най-накрая уточнихме всичко и сме изпратили писмата.

Niko BG, 11 г.,

Публикувано на 23.10.2019

Здравейте, първо много ви благодаря за наградата,но може ли при победителите да напишете кой кокво печели?

От редакцията: Ще напишем, обещаваме.

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 23.10.2019

Получихте ли имейла с избора на книгата (трябва ли да Ви изпратя още един имейл с адрес и телефон на родител)?

От редакцията: Здравей, получихме го. Щяхме да ти пишем сега, но тъй като пишеш преди нас, молим да ни изпратиш.

Ели Арсова , 11 г.,

Публикувано на 24.10.2019

Получихте ли имейла с адреса и телефона? ;-)

От редакцията: Получихме го.

Niko BG, 11 г.,

Публикувано на 26.10.2019

Здравейте, може би ставам досаден,но моля напишете кой какво печели при победителите!

От редакцията: Написахме.

Niko BG, 11 г.,

Публикувано на 30.10.2019

Здравейте,може ли да ми кажете дали имате връзка с куриерските фирми (в моя случай с Еконт),защото още не съм получил пратката (наградата)?

От редакцията: Здравей, за този конкурс още никой не е, така че не се притеснявай. Но все пак е хубаво, че ни пишеш, защото понякога се случват и забавяния и грешки, би трябвало най-късно в понеделник да я получиш.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град