Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Карате кид“

„Карате кид“

Аз детето | 2010-08-24

„Карате кид“

Дванадесет годишният Дре Паркър (Смит) би могъл да бъде най популярното хлапе в Детройт, но кариерата на неговата майка (Хенсън) го отвежда в Китай. Дре веднага се влюбва в съученичката си Мей Инг - и чувствата са взаимни, но културните различия правят такова приятелство невъзможно. Даже по-лошо, чувствата на Дре го превръщат във враг на Ченг, побойника на класа.
В страната на кунг-фу, Дре владее малко карате и Ченг с лекота го поваля на земята. Без приятели в непозната страна, Дре няма към кого да се обърне. Но за щастие намира г-н Хан (Чан), който премълчава факта, че е майстор на кунг-фу. Хан учи Дре, че бойното изкуство кунг-фу не е насочено към наказания и отблъскване на удари, а към пълноценно развитие на силите и хладнокръвие. Дре разбира, че борбата на неговия живот ще бъде да поставя на място всички побойници.



Коментари
8 коментара

Фатме , ,

Публикувано на 24.08.2010

гледала съм този филм много е хубав даже justin bieber и момчето в ролята на Дре Паркър изпълняват песен която е написана по този филм много е хубава ако някои ска да намери песента тя се казва justin bieber-never say never

ивана , ,

Публикувано на 25.08.2010

фатме ми взе думете от устата и аз се канех това да напиша до :) редакцията:ще пишете ли за джъстин биебер

mimi , 11г г.,

Публикувано на 25.08.2010

Фатме , , Публикувано на 24.08.2010 гледала съм този филм много е хубав даже justin bieber и момчето в ролята на Дре -da taka e Паркър изпълняват песен която е написа а по този филм много е хубава ако някои ска да намери песента тя се казва justin bieber-never say never

Магдалена Малинова, 11 г.,

Публикувано на 26.08.2010

Още не съм гладала филма ,но мисла скоро да го гледам.Гледали ли сте го?Интересен ли е?

Светослава Савова, 9 г.,

Публикувано на 26.08.2010

песента justin bieber-never say never е най яката песен която съм слушала някога който е с мен да пише коментар отдолу

Вики Владимирова, 11 г.,

Публикувано на 27.08.2010

Аз съм съгласна със Светослава това толкова готина песен.Също така самият певец е много готин и пее много хубаво,ако някой не го е слушал сега е момента. Който е съгласен с мен да на пише кометар.:)

Рая Баева, 11 г.,

Публикувано на 27.08.2010

Много хубав филм.

Светослава Савова, 9 г.,

Публикувано на 29.08.2010

съгласна съм с теб Вики

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град