Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Супер комедия с лудото куче "Мармадюк"

Супер комедия с лудото куче "Мармадюк"

Аз детето | 2010-07-15

Супер комедия с лудото куче "Мармадюк"

Мармадюк, най-обичаният немски дог в света, от комиксов герой се превръща в кино звезда. В тази семейна комедия огромният дог, на когото навсякъде му е тясно, най-накрая намира подходящо място. Вече на широко в Ориндж Каунти, Калифорния, Мармадюк помага на семейството си да се адаптира след преместването от Средния запад. Той също така открива, че да се впише сред четирикраките си приятели не винаги е лесно за двеста фунтово куче в пубертета. За щастие Мармадюк не е сам, защото с него е доведеният му брат и най-добър приятел – Карлос, руска синя котка, който неизменно му пази гърба.

Филмът е озвучен на български, специално заради най-малките зрители, с гласовете на: Христо Гърбов (Мармадюк), Николай Пърлев (Карлос), Михаела Тюлева (Мейзи), Христо Димитров (Рейзин), Константин Лунгов (Джузепе), Петър Даскалов (Бъстър), Красимира Кузманова (Йезабел), Стоян Алексиев (Тромбли) и др.

Вижте още за кучетата:
Куче спасява котета от пожар
Интерактивното куче Baby du dog
Куче
Куче посреща в магазин
Кучето
Малко пухкаво кученце



Коментари
4 коментара

Ерсин Рефтарова, 8 г.,

Публикувано на 15.07.2010

не ги обичам тези неща мн ги мрязя аз не играя нито пък гледам децки работа аз гледамм само песни и фиилми не самм дете на 8 години сам бе вие луди ли сте бе а аз не съм бебе за фтори сам ок или не разбрахте ок айде аз ставам стига толкова коментари довечера или утре ще си помисля че ми омръзна родила сам се 2002 сутринта в 1:00 ок затова не ме мислете толкова ммн големи коментари и не искам толкова лиши работи айде аз довечера ще дойда и ще пиша още коментари и без това ги овичам мн и аз живея в грат ане в село аз живея в софия веч айде аз трябва ставам

Диана Ангова, 9 г.,

Публикувано на 15.07.2010

Супер!!!! Де да знаех на коя дата точно ще го излъчват в киното.

Елито ,, , г.,

Публикувано на 15.07.2010

Филма е страхотен :D :) :D

desislava dimitrova angelova, 10 г.,

Публикувано на 22.05.2011

ky4eto marmadiok e mnogo sladak i vesel mejdo drogoto i filmat e mnogo qk to e ot men

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град