Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Аз, проклетникът

Аз, проклетникът

Аз детето | 2010-09-28

Аз, проклетникът

В един идеален квартал в покрайнините, заобиколен от бели оградки с розови храсти, се намира черна къща със занемарен двор.

Под нея има огромно тайно скривалище, за което съседите не подозират. Там, заобиколен от малка армия слуги, се укрива Гру (озвучен от актьора Стоян Алексиев), който планира най-големият обир в историята на света. Той ще се опита да открадне Луната.

Гру изпитва удоволствие от всички зли деяния. Въоръжен със своя арсенал от умаляващи и замразяващи лъчи, готови за битки превозни средства по въздух и вода, той премахва всеки, който му се изпречи на пътя.
Нещата обаче се променят, когато Гру се сблъсква с огромната воля на три малки момиченца-сирачета, които виждат в него онова, което никой друг не забелязва – потенциален татко. Така един от най-големите злодеи в света ще се окаже изправен пред най-голямото си предизвикателство в лицето на Марго, Едит и Агнес.

Как продължава тази забавна и трогателна история може да научите само ако отидете да гледате новия 3D анимационен филм „Аз, проклетникът“ от 1 октомври.



Коментари
1 коментар

Станислава , ,

Публикувано на 02.01.2011

Много забавен!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град