важните неща

Начало | важните неща | Имам много приятели, но Йорданка е по-специална

Имам много приятели, но Йорданка е по-специална

Яница Иванова | 2008-11-18

Имам много приятели, но Йорданка е по-специална

Имам много приятели, но има едно момиче, което е по-специално от тях. Казва се Йорданка (Ду) и тя е най- добрата ми приятелка. Ние сме на една възраст, но тя е със седем дена по-голяма от мен. Познаваме се от около 6 години, от първият учебен ден. Не си допаднахме от пръв поглед, но после намерихме общ език и разбрахме, че имаме много общи интереси.

Данито има по-голяма сестра с която не винаги сме на еднакво мнение, но през повечето време се разбираме. Още от началото на първи клас възникнаха конфликти между Данито и тогавашната ми приятелка, но аз не съжалявам за това, че открих едно ново приятелство, за което се надявам да продължи още дълго време. Аз и моята приятелка сме неразделни. Дори когато си ходя на село, тя идва с мен и обратно. Заедно сме ходили на дълги пътешествия и екскурзии.

Мога да разказвам още много интересни факти за нашето приятелство, но мисля, че това е достатъчно.

Участва в конкурса "Моят най-добър приятел"



Коментари
1 коментар

mila chifudova, 12 г.,

Публикувано на 18.11.2008

iskam da se zapisha na leksikona i da bada tam vashia sait e strashotwen

От редакцията
: Моля, натисни на линка по-долу и следвай инструкциите. Трябва да имаш и електронна поща. Ако нямаш, трябва първо да си направиш. Ако нещо не разбираш или ти е трудно, попитай някой възрастен или приятел, който може да ти помогне.
http://az-deteto.com/?page=leks_reg

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град