важните неща

Начало | важните неща | Най-добрият ми приятел е Ивана

Най-добрият ми приятел е Ивана

Гергана Христова, 12 г., Плевен | 2008-11-19

Аз имам много приятели, но най-добрият ми приятел от тях е Ивана.
Тя е симпатично 12 годишно момиче с тъмна къса коса и големи светли очи. Ивана е човек на изкуството. През свободното си време тя мечтае, фантазира, рисува или пише литературни творби. Харесва книгите за мистерии. Обожава да чете книги за странни хора и явления. Обича да гледа исторически филми. Любимият и предмет в училище е литература.
Не говори много и не обича да говори зад гърба на другите. Винаги е готова да помогне на човек в беда, затова мисля че е благородна. Много учтива и вежлива е. Обича семейството и приятелите си.
Двете прекарваме много време заедно. Слушаме музика, измисляме си истории за плюшени играчки, които оживяват в стаята на някое дете, разхождаме се в парка. Наскоро беше Хелоуин и ние празнувахме заедно. Правихме тиквени фенери, за да украсим къщата, както и костюми. Аз бях дух, а тя вещица. Облякохме ги и тръгнахме по къщите, както е обичаят. Често попадахме на възрастни хора, които не знаеха за празника и ние им разказвахме за него. Беше голяма забава. В края на тази изпълнена с приключения вечер ние се прибрахме, разделихме сладкишите, които бяхме събрали и гледахме филма „Ловци на духове”. Това беше една от най-хубавите Хелоуин вечери, които бях изживявала.
Ето това е най-добрият ми приятел-Ивана. Тя е прекрасен човек.

Участва в конкурса "Моят най-добър приятел"Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град