приказки от деца

Начало | приказки от деца | Господин Сламена Шапка – Раздяла

Господин Сламена Шапка – Раздяла

Шели, 9 г., Русе | 2006-10-10

Дойде време мили приятели да се разделим с нашите герои. Ето и теехните поздрави и препоръки към вас:
-Е, малко ми е тъжно че няма да си моят добър приятел мило дете. Искам само да ти кажа трябва много да си миеш ръчичките със сапун като се връщаш отнякъде, защото аз като не се измих и не се иступах от прахта цяла седмица ме боля коремчето! С много пожелания за успешно училище - Господин Сламена Шапка.
-Ех, ех, ех...един по-малко ще ми се радват на порцелана...Мило дете знай че МНОГО ЩЕ МИ ЛИПСВАШ!!! Мий си редовно зъбките за да са ти здрави бели и красиви етествено като порцелан! С искрени пожелания да спечелиш конкурсът по красота на улица "Шоу" макар че едва ли ще стане когато се сражаваш с мен-хубавецът! Но стига хвалби! До скоро виждане! Твой прелестен порцеланов приятел Чашко.
-Брррр! Много ми е страшно нощем! Когато бях с теб мило дете не ме беше страх!Тъжно ми е без теб! Страх ме е без теб! Липсващо ми е без теб! Обличай се топло нощем за да не настиваш като мен! С кихащи пожелания ти го казва твоето Страхливо Коте!
-Е, приятелю няма да е същото без теб. Бъди щастлив! И не забравяй да си весел и да радваш всички като мен!От Тони.

Надявам се че ти харесаха мойте приказчици за Господин Сламена Шапка Чашко Страхливото Коте и Тони.На добър час мило дете!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град