игри в дома

Начало | игри в дома | Годината в един час – игра за цялото семейство

Годината в един час – игра за цялото семейство

Аз детето | 2020-12-18

Годината в един час – игра за цялото семейство

За възрастните хора началото на новата година често е време за равносметка за това какво са направили или не са направили през изминалата година. Ние сега също ще ви предложим подобно нещо, само че поз формата на игра и много по-забавно. Със сигурност през отиващата си вече година са ви се случили много неща, а едни от най-хубавите ви спомени няма как не са със семейството. Затова какво ще кажете в ногодишната нощ или пък един ден след нея или в близките дни, да предложите на семейството тази забавна игра. Сигурни сме, че ще се хареса на всеки и ще ви помогне да запазите доброто си празнично настроение поне до другия декември. :-)

Играта "Годината в един час" изисква малка подготовка, но може и да се импровизира. Ако ви остане време подгответе стар буркан или кутия, която да облепите и украсите по свой вкус. Подгответе и листчета и химикалки за всеки.

Играта се състои в следното: всеки от семейството има право на три (или пет) листчета, за да напише само с по една-две думи най-забавната случка, най-значимото събитие и най-приятния момент от годината. Всички тези листчета се поставят в "Капсулата на времето" (буркана или кутията). Всеки по ред тегли листче и разказва накратко за това, което помни, а ако не е присъствал предава на автора на листчето да разкаже.

Играта е забавна и носи добро настроение за цялото семейство!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град