
малък готвач
Начало |
              малък готвач |
       
Гъбки
            Гъбки
                        
					Продукти:
3 твърдо сварени яйца
2 бучки масло
1 ч.л. горчица
щипка сол
щипка червен пипер
лимонов сок
листа от салата
малки домати
Приготвяне:
Отрежете малко откъм по-дебелата част на 3 твърдо сварени яйца. Отделете внимателно жълтъците, без да разкъсвате белтъците. Размесете жълтъците с две бучки масло, колкото орех, една ч.л. горчица, щипка сол, щипка червен пипер, малко лимонов сок. С получената смес напълнете яйцата и ги подредете изправени в чиния, постлана с листа от салата. Нарежете малки доматчета на две половинки, издълбайте с лъжица семенната им част, похлупете ги върху яйцата и с клечка за зъби наслагайте точки от масло върху доматите.
    
					
					
					
					
          
					 					 					 					 					 						
                    
            				
              	              		
                  
                    3 твърдо сварени яйца
2 бучки масло
1 ч.л. горчица
щипка сол
щипка червен пипер
лимонов сок
листа от салата
малки домати
Приготвяне:
Отрежете малко откъм по-дебелата част на 3 твърдо сварени яйца. Отделете внимателно жълтъците, без да разкъсвате белтъците. Размесете жълтъците с две бучки масло, колкото орех, една ч.л. горчица, щипка сол, щипка червен пипер, малко лимонов сок. С получената смес напълнете яйцата и ги подредете изправени в чиния, постлана с листа от салата. Нарежете малки доматчета на две половинки, издълбайте с лъжица семенната им част, похлупете ги върху яйцата и с клечка за зъби наслагайте точки от масло върху доматите.

0 коментара
                        
                            

                            
                        




                            
                            
                            
                            
