Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Финалното приключение на Хари Потър

Финалното приключение на Хари Потър

Аз детето | 2010-12-28

Финалното приключение на Хари Потър

От месец ноември в киносалоните у нас се прожектира последният филм от фантастичната поредица — "Хари Потър и даровете на смъртта, част 1". 

Седмото финално приключение на Хари, Рон и Хармаяни започва с опасна мисия в търсене на тайната за безсмъртието на Волдемор и ключа към неговото унищожение – хоркруксите. Сами, без помощта на наставниците си и защитата на професор Дъмбълдор, тримата приятели трябва да разчитат един на друг повече от всякога. Но на пътя им стоят тъмни сили, които застрашават единството им.
    
Междувременно магьосническият свят е станал твърде опасно място за всички врагове на Черния лорд. Отдавна надвисналата война е започнала и смъртножадните превземат Министерството на магията и дори Хогуортс, като тероризират и арестуват всеки, който им се противопостави. Това, което търсят е най-ценното за Волдемор: Хари Потър. Избраният се превръща в преследван, след като смъртножадните се впускат по петите му със заповед от Волдемор да му го доведат…жив. Единствената надежда на Хари е да открие хоркруксите, преди Волдемор да се добере до него. В търсенето, той попада на стара и почти забравена история – Легендата за даровете на смъртта. Ако легендата се окаже истина, Волдемор може да добие могъществото, към което се стреми. 

В ролите: Даниел Радклиф, Рупърт Гринт, Ема Уотсън, Хелена Бонъм Картър, Роби Колтрейн, Ралф Файнс, Брендън Глийсън, Джейсън Айзъкс, Алън Рикман,  Джули Уолтърс, Марк Уилямс, Том Фелтън, Бони Райт, Джеймс и Оливър Фелпс, Ивана Линч 



Коментари
2 коментара

Ивелина Томова, 10 г.,

Публикувано на 28.12.2010

Хари Потър е моя най- любим герой вие приятели какво ще кажете за товал

алекс русо , 15год г.,

Публикувано на 30.12.2010

аз вече гледах филма. невероятен е и има много екшън

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град