покани

Начало | покани | Еко събития в Благоевградска област

Еко събития в Благоевградска област

Аз детето | 2007-10-21

Весел детски спектакъл “Посланик на Екопак” ще обиколи 4 общини в Благоевградска област в първите дни на седмицата – от 22 октомври 2007. Как да събират разделно отпадъците от опаковки ще научат малчуганите от Рила, Кочериново, Симитли и Разлог. Там компанията за оползотворяване на отпадъци от опаковки е изградила системи за разделно събиране от 3 цветни контейнера: син – за хартия и картон, жълт – за пластмасови и метални опаковки, и зелен – за стъкло.

Ще ви очакваме в:
град Рила – на 22. 10. 2007 г. (понеделник)
в читалище “Христо Ботев”, начало: 13.30 ч.

Кочериново – на 22. 10. 2007 г. (понеделник)
в читалище “Пробуда”, начало: 17 ч.

Симитли – на 23. 10. 2007 г. (вторник)
в читалището, начало: 10.30 ч.

Разлог – на 23. 10. 2007 г. (вторник)
в читалището, начало: 15 ч.

Клоунът Панко и неговите асистентки са подготвили много игри, песни, танци, викторини, подаръци и изненади за всички деца и техните родители. Ще има и конкурс за детска рисунка на тема: Разделно събиране на отпадъци от опаковки. Най-активните участници в забавленията ще получат и специални поименни грамоти “Посланик на Екопак” за активен принос в кампанията за разделно сметосъбиране.

За децата в гр. Разлог има и още една изненада – те получават нова, красива и модерна детска площадка, на която да играят спокойно и безопасно.

Инициативите в четирите благоевградски общини са част от мащабната образователна кампания на компанията, насочена към децата и младите родители. През изминалата седмица детски спектакли бяха организирани в Асеновград, Дупница, Бобошево, Кресна и Струмяни. На 26-ти октомври детски празници ще има в гр. Левски (от 11 ч., в сградата на общината) и Долна Митрополия (от 17 ч., в читалището на с. Тръстеник).Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град