новини детски

Начало | новини детски | Детски конкурс събира творби на талантливи деца от Кюстендил на тема „Моята Коледа“

Детски конкурс събира творби на талантливи деца от Кюстендил на тема „Моята Коледа“

Аз детето | 2020-11-19

Детски конкурс събира творби на талантливи деца от Кюстендил на тема „Моята Коледа“

Детски конкурс събира творби на талантливи деца от Кюстендил на тема „Моята Коледа“. Това съобщи за Радио „Фокус“ – Кюстендил Милена Маркова, председател на читалище „Пробуда“ – Кюстендил. По думите ѝ конкурсът е ежегоден и се провежда за петнадесета поредна година. Той е в четири направления – картина, картичка, сурвачка и сувенир. Целта му е да стимулира въображението на участниците и да насърчи развитието на творческите им умения.

Участие могат да вземат деца и ученици на възраст от 4 до 15 години, разделени в четири възрастови групи. Крайният срок за изпращане на творбите е 15 декември 2020 година, като те трябва да бъдат придружени с информация за автора: три имена, навършени години, детско или учебно заведение, клас и телефон за контакт. Резултатите ще бъдат обявени на 18 декември на интернет страницата на читалището, а победителите ще получат диплом и предметни награди.

Всички творби ще бъдат подредени във фоайето на читалището и ще останат на разположение на жителите и гостите на града до края на месец януари 2021 година.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град