афиш

Начало | афиш | Деца ще рисуват, вдъхновени от спектакъл в Младежкия театър

Деца ще рисуват, вдъхновени от спектакъл в Младежкия театър

Аз детето | 2016-04-14

Деца ще рисуват, вдъхновени от спектакъл в Младежкия театър

Във второто издание на „Месец на театъра“, инициатива на Love Theater, ще се проведе и акцията „Мостът между поколенията“ – ателие по рисуване за деца в Младежки театър „Николай Бинев“ и Театър „София“. По време на работилницата участниците ще рисуват на тема „Изкуство за малки и големи“. Жури ще определи най-добрите рисунки, които ще бъдат окачени в Дома за ветерани на изкуството и културата в София.

В Младежкия театър ателието ще се проведе на 23 април (събота) след спектакъла „Спящата красавица“, който започва в 11.00. След неговия край децата ще рисуват, вдъхновени от видяното на сцената. Актьорите Ярослава Павлова и Александър Хаджиангелов ще помагат на участниците. Художествените материали, необходими за рисунките са любезно предоставени от верига книжарници „Orange center“.

Книжарницата и нейните партньори осигуряват и награди за трима от участниците, които ще бъдат раздадени на томболен принцип. Броят на децата, които ще рисуват е ограничен. 50 деца ще имат възможност да се включат в ателието. За целта на касата на Младежкия театър ще бъдат на разположение 50 карти, заявяващи участие. Всяко дете, което има желание да се включи ще получи карта (до изчерпване на количествата).



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град