афиш

Начало | афиш | Една история с две мишки

Една история с две мишки

Аз детето | 2016-02-11

Една история с две мишки

Един ден Полският мишок се промъква в шкаф пълен с всевъзможни вкусотии и тъкмо решава, че е открил „мишия рай“, когато в гръб е изненадан от Градския мишок, който живее в него. В разгара на епична битка за парче кашкавал влиза Стопанката на дома, която с ужас открива, че в шкафа има мишки. Веднага слага отрова.

Гладният Полски мишок лакомо се нахвърля върху нея, но на помощ му идва Градският, за когото клопките на градския живот не са новост и го спасява от явна смърт. След серия от перипетии и срещи с опасностите на градския живот двете мишки се сприятеляват и достигат до общото решение да излязат навън и да заживеят заедно на свобода.

Никой не е беден щом има приятели! Приятелство, отговорност, свободата сам да правиш своя избор, кой си ти и къде е твоето място в живота – това са темите в най-новата куклена постановка по мотиви от баснята на Лафонтен „За полския и градския мишок“, която ще бъде представена на 21 февруари от 11:00 ч. в „Сити Марк“ Център за изкуство. Центърът се намира в София на бул. „Янко Сакъзов“ и всички малки и големи любители на театъра са поканени.

Билети можете да закупите на място.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град