спорт

Начало | спорт | Да върнем децата към спорта с детски празник „Том и Джери“

Да върнем децата към спорта с детски празник „Том и Джери“

Аз детето | 2018-05-02

Да върнем децата към спорта с детски празник „Том и Джери“

Детски спортен празник „Том и Джери“‘ 2018 се организира за осма поредна година. Спортното събитие е насочено към децата в София. Главната идея на детския празник и турнир под мотото „Да върнем децата към спорта“ е насърчаване към системни спортни занимания и повишаване на спортната култура на децата от най-ранна възраст.

Събитието ще се проведе в град София, зала „Сиконко“ на 12, 13, 19 и 27 май от 09.30 часа. В празника ще бъдат представени: художествена гимнастика, спортни танци, народни танци, мажоретни танци, йога, гимнастика, карате, приложни и изобразителни изкуства и турнир по футбол. В празника са поканени деца от общините в Софийска област, участие ще вземат и деца от домове за сираци. На откриването на събитието ще присъстват популярни лица в сферата на активния начин на живот, балансираното хранене и спорта.

Организирането на празника за всички подрастващи деца ще бъде със съдействието на Министерство на физическото възпитание и спорта, Българската Асоциация Спорт за всички, Български футболен съюз и други.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град