афиш

Начало | афиш | Балет „Арабеск“ подарява спектакъла „Пепеляшка“ за Световния ден на детето

Балет „Арабеск“ подарява спектакъла „Пепеляшка“ за Световния ден на детето

Аз детето | 2019-05-23

Балет „Арабеск“ подарява спектакъла „Пепеляшка“ за Световния ден на детето

На 1 юни, в Световния ден на детето балет „Арабеск“ подарява спектакъла „Пепеляшка“ на децата на София и обявява вход свободен. Създайте си празник, изпълнен със смешки и грешки, хитроумно забъркани от хореографа Мариана Крънчева, върху вълшебната музика на Прокофиев, костюми Цветанка Петкова-Стойнова, сценография – Екатерина Енева. В ролите на приказните герои ще видите чудесните танцьори на Балет „Арабеск“: Таня Кацарова (Пепеляшка), Ангелина Гаврилова (злата мащеха), Виктория Петрова (феята на млади години), Стефка Табакова и Петя Колева (доведените сестри на Пепеляшка), Теодора Друмева (принцеса Жасмин), Андрея Андонова (Пипи Дългото чорапче), Мария Касабова (Червената шапчица), Васил Дипчиков (Принцът), Филип Миланов (баба Яга), Стефан Вучов (учителят по танци и Кралят), Валери Миленков (кралски пратеник, шофьор), Ервин Есен (гости на бала), Светлозар Тинев (гости на бала) Чан Тхе Чунг (бодигард).

Спектакълът „Пепеляшка“ ще впечатли малки и големи, ще остане един незабравим спомен за един спектакъл, изпълнен с много изненади, смях и радостни емоции от непредсказуемото развитие на така познатата и обичана приказка. Непринудената и спонтанна реакция на децата от комичните ситуации, в които изпада старата и загубила паметта си фея (актрисата Анна Петрова), са доказателство за силното въздействие на различната „Пепеляшка“ на Балет „Арабеск“ „Пепеляшка“ е спектакъл, който колкото повече се играе, не омръзва на детската аудитория, а заразява със своето очарование и провокация в играта на детското въображение, което е най-ценното послание в невероятно забавно представената от Балет „Арабеск“ приказка за Пепеляшка.

Спектакълът ще започне в 11.00 ч, в Музикалния театър. Подходящ е за деца от всички възрасти както и за техните родители.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град