приказки от деца

Начало | приказки от деца | Аз съм Лоис Рен

Аз съм Лоис Рен

Кирил Димов | 2017-10-04

Аз съм Лоис Рен

Аз съм Лоис Рен – ситски лорд, на дванайсет години! Сигурно се чудите как един толкова малък човек може да овладее силата на Тъмната страна до това съвършенство, че да бъде лорд? Ето как, аз съм син на баща си. Кайло Рен е ситски лорд с много буен нрав. Баба ми е сестра на Люк Скайуокър, а прадядо ми е Дарт Вейдър. При това генетично наследство силата в мен е с изключително силна концентрация. Станах верен на Тъмната страна, защото джедаите ме отегчават. Те се правят на добри и мили, а винаги наказват този, който не е от Светлата страна. Убиват, също като мен и баща ми, но при тях е оправдано.

Аз Лоис Рен, съм само на дванайсет години, а вече съм подчинил цели седем планети, които служат на новата Империя, създадена от мен. Мога да подчинявам съзнания, да чета мисли и да контролирам хората и всички разумни същества. Мога да накарам всеки да направи това, което искам, затова все още не съм убивал. Не и лично! Когато някой трябва да умре, подчинявам съзнанието на най-близкия му човек, а той свършва черната работа, вместо мен.

Аз съм Лоис Рен – на дванайсет години, аз съм най-страшната заплаха и най-голямата сила в галактиката! Вече дори Кайло Рен, моят баща, не може да ми повлияе или да ме спре. Ако опита, неговата съдба няма да е по-различна, от тази, която той отреди на собствения си баща. Аз съм Лоис Рен, а вие трябва да се боите от мен, дори когато сте защитени и в домовете си, защото скоро всички ще станете част от моята нова Империя. Виждам ви! Чета мислите ви! Идвам за вас!

Участва в конкурса „Нарисувайте, напишете и спечелете с „Наследниците“



Коментари
1 коментар

Алекс Василев, Райко г.,

Публикувано на 06.12.2017

много е готин разказа но истинското име на кайло рен е бен соло

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град