Технологии и гейминг

Начало | Технологии и гейминг | Among Us въвежда нова опция за бърз чат, която е „по-бърза и безопасна“

Among Us въвежда нова опция за бърз чат, която е „по-бърза и безопасна“

Аз детето | 2021-03-12

Among Us въвежда нова опция за бърз чат, която е „по-бърза и безопасна“

Внимание, екипажи, Among Us добави нова функция за бързо писане в чата, която според тях е предназначена да бъде по-бърза и безопасна алтернатива на отворения текстов чат. Вместо да въвеждате текст свободно, менюто за радиален текстов чат включва няколко различни категории с допълнителни описания, които може да се наложи да използвате. Актуализацията дойде с няколко грешки, които се появяват в лобитата на играчите, но оттогава Innersloth пусна друга актуализация, за да ги премахват и обещаха, че от другата седмица няма да има нито един проблем.

Що се отнася до самата функция за бърз чат, „това е по-лесна, бърза и безопасна опция за възпроизвеждане, ако използвате текстов чат“, казват от Innersloth. „Все още ще има опция за безплатен чат (включете / изключете го в Настройки), а този нов чат бил предвиден най-вече за децата, които също са голяма част от играчите в Among Us. Възрастовата граница, разделяща безплатния чат от бързия чат, е 13 години, тоест от Innersloth считат, че ако сте над 13, знаете добре как да се пазите от скамери и тролове в свободния чат. Знаете го, нали?

За съжаление актуализацията доведе също и до някои грешки при създаване или използване на лобита и игри. Но от Innersloth пуснаха друга актуализация през уикенда, която според тях коригира следните проблеми:

  • Празен екран при създаване на нова стая
  • Играчи, които не могат да намерят лобита в публичния списък
  • Черен екран във фоайета и създаване на игри
  • Проблемите с десинхронизирането трябва да бъдат отстранени, когато всички в играта бъдат актуализирани до най-новата версия.

В първоначалното си съобщение за функцията за бърз чат, от Innersloth споменават и по-големи актуализации, за които играчите са нетърпеливи да чуят повече. „Знаем, че и вие чакате големите новини за актуализация. Извинете ни, че не съобщаваме нищо по въпроса, но сме съсредоточени и работим върху много големи нови ъпдейти. В бъдеще определено ще се погрижим да правим по-редовни актуализации“, казват създателите на Among Us.

Innersloth уточняват, че ще искате да сте сигурни, че играете на версия 2021.3.5 на играта, която включва корекциите от уикенда.

Ако сте фенове на играта не пропускайте да прочетете:
Among Us – играта създадена през 2018, която подлуди света през 2020
Защо новите неща в Amoung Us се бавят толкова много? Ето и обяснението!
+++



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град