Технологии

Начало | Технологии | 6 сезон на Fortnite се задава: ето какво ни очаква

6 сезон на Fortnite се задава: ето какво ни очаква

Аз детето | 2021-03-04

6 сезон на Fortnite се задава: ето какво ни очаква

Настоящият сезон на Fortnite е към края си, предстоят му последните няколко седмици и играчите очакват с нетърпение всякакви новини или клюки за сезон 6. Сезон 5 въведе много нови локации за изследване, нови скинове, които да се съберат, и голямо количество куестове за завършване. Той също така събра куп герои, които буквално нямат връзка с Fortnite, освен че са експертни ловци, като Кратос – бог на войната, Master Chief-ът от Halo и хищникът с лице на долната челюст. Но на кого му пука за това? Искаме новини, разкрития и още новини за сезон 6. Fortnite сезон 6 обещава по някакъв начин да се възползва от всички маниакални измерения, с които Джоунси се е заел напоследък, така че си струва да проучим и потърсим какво можем да очакваме. Ето какво намерихме ние.

Кога започва новият сезон?

Предишните сезони на Fortnite свършваха между 10 и 17 седмици и изглежда, че сезон 5 ще завърши някъде по средата на този интервал от време. Според менюто за боен пропуск за сезон 5 този боен пропуск ще стане недостъпен от 16 март тази година, което означава, че сезон 5 ще бъде с продължителност около 15 седмици. Това означава, че без да се допускат значителни промени, сезон 6 на Fortnite ще започне някъде през седмицата от 15 март до 20 март. Напълно възможно е датата все пак да бъде изместена, като се има предвид несигурността в развитието на играта по време на пандемия.

Fortnite сезон 6 battle pass

Не знаем конкретни подробности за Fortnite сезон 6, но е безопасно да се каже, че вероятно ще струва същата сума като предишните сезони. За да отключите скиновете и други интересни екстри, които ще ви донесат, (вероятно) ще трябва да похарчите 950 V-долара за стандартния боен пас. Battle bundle ще ви струва 2800 V-долара, но автоматично ще увеличи пропуска ви до ниво 25. Най-малката партида V-долари, която можете да закупите, е пакетът от 1000 за $ 7,99. Ако нямате запасени допълнителни V-долари, $ 19,99 ще ви осигури 2800 V-долара, точно сумата, която Ви е необходима за пакета.

Не забравяйте, че има и абонаментна услуга Fortnite Crew. Срещу $ 11,99 на месец ще можете да запазите battle pass (изисква само едномесечна покупка на сезон), плюс получавате 1000 V-долара на месец и ексклузивни скинове.

Нещо и за самия сезон 6

С наближаването на сезон 6, Epic започна да прави няколко намека за това какво да очакваме от събитието, завършващо сезон 5, което ще ни насочи към новия сезон. Най-забележителното е изтеклата разработка в центъра на картата на битката, където гигантски портал, подобен на кълбо, известен като Zero Point стои там от началото на сезон 5. Към актуализацията от 15.50, Zero Point започна да се пропуква, което предполага, че порталът (или може би реалността около него) започва да се дестабилизира. Копачът на данни HYPEX също така разкри известна информация, предполагаща, че разпръснатите из острова NPC могат да бъдат телепортирани в резултат на нестабилността на Zero Point. Порталът скоро ще започне да изпраща по-малки импулси, които могат да действат като минисъбития, казва миньорът на данни Mang0e.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град