• Полезни съвети и важна информация
  • Пътешествие в Космоса
  • Интересни факти за животните и растенията
  • Сръчни ръце
  • Технологии
  • Лаборатория
  • Малък готвач
Най-новото от Az-deteto Предишна
1 2 3
Следваща
Лесен и интересен експеримент със сол и пипер Лесен и интересен експеримент със сол и пипер Няма да ви казваме, че солта и пиперът са едни от... Ти гониш!
Знаете ли за какво служат лимфните възли? Знаете ли за какво служат лимфните възли? Започва с кашлица. Скоро имате хрема. По времето, когато... Ти гониш!
Сивото нещо – рецептата от анимационния филм „Красавицата и Звяра“, която ще харесате Сивото нещо – рецептата от анимационния филм „Красавицата и Звяра“, която ще харесате Някои филми на Дисни ви карат да пеете, а някои ви карат да... Ти гониш!
TikTok променя настройките и правилата за ползвателите под 18 години TikTok променя настройките и правилата за ползвателите под 18 години TikTok обяви днес, че прави промени в приложението си, за да... Ти гониш!
Какво са Minecraft Realms и как можете и вие да си направите такова Какво са Minecraft Realms и как можете и вие да си направите такова Няма как да не сте чували за прочутите Minecraft Realms , но не сте... Ти гониш!
Хитрости, които може и да ви се сторят глупави, но в доста ситуации помагат Хитрости, които може и да ви се сторят глупави, но в доста ситуации помагат Някои ежедневни хитрости са толкова полезни и прости, че... Ти гониш!
Panda Labs, програмата за младежки иновации на WWF, стартира в България Panda Labs, програмата за младежки иновации на WWF, стартира в България През 2020 г. WWF България създаде нов отдел „Образование,... Ти гониш!
Дистанционното обучение от 5 до 12 клас остава поне до 31 януари Дистанционното обучение от 5 до 12 клас остава поне до 31 януари На учениците от 5 до 12 клас и на студентите се разрешава... Ти гониш!
 „Виктор и Валентино“ се завръщат с нови мистериозни приключения „Виктор и Валентино“ се завръщат с нови мистериозни приключения Вторият сезон на поредицата носи със себе си множество... Ти гониш!
Можете ли да намерите шестте думи? Можете ли да намерите шестте думи? Откога не сте тренирали мозъка и наблюдателността си с нещо... Ти гониш!
 
Смешка на деня
Празници през месеца
Наука за деца
– Вчера в книжарницата видях книга, която се... ... повече

Бабинден - 8 януари повече

Ивановден - 7 януари повече

Йордановден - 6 януари повече

Фото-загадка
Ф о к у с и

Фото-загадка

Деца, готови ли сте за новата фото-загадка от Аз-детето?!


Познайте какво е това?отговор

Несиметричният – лесен фокус с карти с впечатляващ ефект

От колко време не сте добавяли към арсенала си нов фокус? Минало е много, нали? Вярно, че и старите фокуси все още ви вършат рабо...
прочети повече