афиш

Начало | афиш | 10-та самостоятелна изложба на 10-годишната Ивон Кючукова

10-та самостоятелна изложба на 10-годишната Ивон Кючукова

Аз детето | 2010-06-10

10-та самостоятелна изложба на 10-годишната Ивон Кючукова

Откриване на: 01.06.2010 от 18.00 ч. с концерт на:
Ивон Кючукова и доц. Ани Тошкова – пиано

10-годишната Ивон Кючукова открива 10-та самостоятелна изложба на 15 юни 2010 година, което е дало повод за наименованието „10 х 10”.
Интересно е да се види как рисува едно 10-годишно момиче, което се занимава с това през по-голяма част от живота си. Личният й стил прозира от всяка картина и той е искрено декоративен и искрящо топъл, извиращ от оранжево-жълтата и червена гама. Останалите тонове допълват неповторимата атмосфера на детския свят и разчупеното въображение. Цялата вселена е обект на вдъхновение и повод за изобразителна интерпретация. Всички материали са достойни, за да бъдат преобразени в произведение на изкуството.
И така части от детското ежедневие са създали пъзела на живописната изложба на Ивон с няколко графични акцента, а тя е логично продължение от предишната детска експозиция в столичната галерия „Арт Муза” през юни – месеца на децата и дългоочакваната ваканция.

На откриването на 15.06.2010 Ивон Кючукова ще свири и на пиано, като доказателство за приятелството между изкуствата и съвместимостта им и взаимното им допълване в изгрева на един човешки живот…
 



Коментари
1 коментар

Анна-Мария , ,

Публикувано на 28.12.2010

ще може ли да качите още рисунки на момичето бих искала да ги разгледам,понеже аз също обичам да рисувам,но не чак толкова красиво

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град