конкурси

Начало | конкурси | Върнете си лятото през ноември! Нарисувайте ни най-хубавия си летен спомен и спечелете оригинални награди от „Смелата Ваяна“

Върнете си лятото през ноември! Нарисувайте ни най-хубавия си летен спомен и спечелете оригинални награди от „Смелата Ваяна“

Аз детето | 2016-11-14

Върнете си лятото през ноември! Нарисувайте ни най-хубавия си летен спомен и спечелете оригинални награди от „Смелата Ваяна“

Конкурсът приключи. Благодарим на всички участници. Както винаги прекрасни рисунки, които нямаше как да не ни напомнят и за нашите летни преживявания и да ни стоплят в студените есенни дни. Благодарим ви от сърце. 

Рисунките, които събраха най-големите впечатления на екипа ни и на партньорите са на:

  • Адам Амр
  • Дея Абаджиева
  • Радостина Тихомирова
  • Стилиян Смиленов
  • Димана Хараламбиева
  • Тиана Монева
  • Димитринка Петрова
  • Габриела Стефанова
  • Божидара Димитрова

Честито на наградените, а всички вас ще очакваме и в другите ни конкурси, участвайте, може точно следващия да е вашия конкурс. :-)

Молим всички, които видяха името си да ни изпратят трите си имена, точен адрес, заедно с пощенски код и телефон за връзка на info@az-deteto.com, за да можем да им изпратим наградите.

* * *

Несъмнено когато навън започва да става все по-студено, дъждът да вали все по-често, а вятърът безмилостно да ни напомня за идващата зима, няма как да не се сетим за лятото. Красивото лято, винаги топло, приятно и пъстро. Започваме да се сещаме за топлите слънчеви лъчи и за местата, които сме посетили това лято и за красивото безкрайно море. Лятото е приключенски и чудесен сезон – красиво и приятно, в което дори излизането пред блока се превръща в истинско и забавно приключение. Лятото е толкова прекрасно, но за съжаление, като всичко хубаво свършва бързо. Сякаш вчера бяхме ваканция, а ето, че днес вече е ноември? Тази година обаче имаме възможност да изживеем още едно интересно и приятно лято, което да ни топли през студените месеци и да ни помогне по-бързо и лесно да дочакаме следващото, което обещава повече приключения дори и от това, което мина като че ли съвсем скоро.

Тази зима отплаваме към вечно островно лято и безброй приключения с едно безстрашно момиче, един чаровен полубог и техните приятели. От 25-ти ноември най-новият пълнометражен кино филм на „Дисни“ „Смелата Ваяна“ ни пренася на слънчевите острови на Океания с историята за безстрашното момиче, което търси спасение за народа си с помощта на някога могъщия полубог Мауи. В най-новата анимация с гласовете си се включват и една от най-обичаните и смешни комедийни актриси на България – Мая Новоселска, в ролята на ключовата за филма Баба Тала, и Михаил Билалов, който заменя ролята на магнетичния гангстерски бос от „Под прикритие“ Джаро с тази на обаятелния и уважаван водач на племе и баща на Ваяна – вожд Туи. Освен тях във филма ще видим още дивите пирати Какамора – дребни на ръст, но изключително безмилостни воини; гигантския и самомнителен рак Таматоа; глуповатия петел Хейхей, в когото Мауи неведнъж ще види своята вечеря; и верния любимец на Ваяна – прасенцето Пуа. Историята на „Смелата Ваяна“ е вдъхновена отчасти от историята на народите на Океания – едни от най-великите моряци на света, кръстосвали Тихия океан преди три хиляди години, откривайки хиляди острови.

„Смелата Ваяна“ е завладяващо анимационно приключение на сърцата тийнейджърка, която потегля на дръзка мисия, за да спаси народа си. Звучи така лятно и така приключенски, нали? Вече нямаме търпение филмът да се появи, за да се затичаме към киното и да се стоплим с малко летни приключения посред есен и зима. Ще трябва да почакаме обаче още малко, защото филмът излиза на 25-ти ноември. А дотогава имаме още едно специално приключение за вас. Искате ли да спечелите страхотни и оригинални награди от „Смелата Ваяна“? Тогава участвайте и в нашия конкурс, който организираме с любезната подкрепа на „Форум Филм България“.

За да участвате трябва да направите нещо лесно, приятно и забавно. Представете си всичко, което ви се е случило това лято: къде сте ходили, какво сте видели или пък на какви игри сте играли навън. Всеки един момент, който ви е накарал да се усмихвате широко и да сте щастливи Сега от всички тях си изберете най-хубавия и просто ни го нарисувайте. Това е всичко, което трябва да направите, за да участвате. Нарисувайте ни рисунка на тема: „Върни си лятото през ноември. Нарисувай ни най-хубавия си летен спомен“, след това снимайте или сканирайте вашата рисунка и ни я изпратете на имейл info@az-deteto.com, като не забравяте към нея да добавите и своите име, фамилия, навършени години и населено място. Срокът за изпращане на рисунки е до 30-ти ноември 2016 година. Молим, имайте предвид, че е важно да напишете точно на колко години сте, защото наградените ще бъдат разделени на три възрастови групи: от 5 до 8, от 9 до 13 и от 14 до 16 години.

Това е всичко, след като получим рисунката ви вече ще участвате и за страхотните награди предоставени от нашите партньори от „Форум Филм България“. Ето ги и тях:

Очакваме ви и не забравяйте да гледате „Смелата Ваяна“ от 25-ти ноември в кината на 2 и 3D!

Своите рисунки вече изпратиха:
Борислав Бонев, 8 г.
Виктория Радославова, 8 г.
Дейвид Чупелтовски, 8 г.
Денис Макавеев, 8 г.
Калоян Чорбаджийски, 8 г.
Матиас Рамос, 8 г.
Миглена Макавеева, 8 г.
Николета Емилова, 8 г.
Симона Бонева, 12 г.
Славчко Картанджийски, 8 г.
Михаела Цветкова, 8 г.
Виктория Тодорова, 10 г.
Мерт Халил, 14 г.
Румина Иванова, 8 г.
Габриела Маркова, 12 г.
Емил Миразчийски, 9 г.
Адам Амр, 5 г.
Кирил Димов, 11 г.
Калоян Хаджистойчев, 8 г.
Сияна Тодорова, 14 г.
Димана Хараламбиева, 9 г.
Руси Йорданов, 9 г.
Гинка Андонова, 8 г.
Иван Павлов, 8 г.
Янка Демирева, 8 г.
Мария Кирилова, 8 г.
Гергана Ганчева, 13 г.
Радостина Стефанова, 8 г.
Росанка Неделчева, 8 г.
Атанас Петров, 8 г.
Веска Станчева, 8 г.
Кръстина Стойкова, 8 г.
Живка Илиева, 8 г.
Мария Андонова, 8 г.
Мария Илиева, 6 г.
Виктория Кьосева, 12 г. 
Ралица Ганева, 10 г.
Милена Ганева, 7 г. 
Милена Рашкова, 11 г.
Ния Пантева, 9 г.
Габриела Стефанова, 12 г.
Аатанас Гальов, 11 г.
Дамяна Стефанова, 12 г.
Айсун Бейсимова, 14 г.
Димитринка Петрова, 12 г.
Бурчин Дениз, 6 г.
Николета Кузманова, 11 г. 
Рая Василева, 9 г.
Симона Ангелова, 14 г. 
Дария Георгиева, 7 г.
Хрисияна Минчева, 8 г.
Симона Христова, 8 г.
Андрея Стоянова, 10 г.
Кристиян Колев, 10 г.
Деница Драганова, 10 г.
Нина Росенова, 7 г.
Тиана Монева, 11 г.
Калина Пенчева, 9 г.
Сава Хаджиминчев, 13 г.
Станимира Бисерова, 10 г.
Александър Росенов, 16 г.
Мариела Петкова, 16 г.
Божидара Димитрова, 16 г.
Мария Бозова, 8 г.
Елиза Грозева, 7 г.
Вилияна Иванова, 7 г.
Габриела Владимирова, 7 г.
Елена Кирязова, 7 г.
Андреа Янакиева, 7 г.
Виктория Вълкова, 10 г.
Биляна Георгиева, 12 г.
Анелия Станчева, 11 г.
Бояна Иванова, 9 г.
Бурчин Дениз, 6 г.
Нелин Белгин, 8 г.
Стилиян Смиленов, 9 г.
Венцислав Данаилов, 9 г. 
Божидара Стефанова, 7 г.
Радостина Мишева, 8 г. 
Виктор Борисов, 8 г.
Николай Милков, 7 г.
Мария Георгиева, 10 г.
Яна Чохаджиева, 8 г.
Жана Попова, 8 г.
Никола Златев, 8 г.
Самуил Врайков, 8 г.
Ванеса Цанкова, 8 г.
Мариела Динева, 8 г.
Димитър Динев, 8 г.
Теодор Издимирски, 8 г.
Габриела Андреева, 7 г.
Делян Воденичаров, 8 г.
Михаил Тошев, 8 г.
Георги Владимиров, 8 г.
Александра Динева, 8 г.
Филип Бонински, 8 г.
Мария Георгиева, 10 г. 
Дея Абаджиева, 6 г.
Йоана Атанасова, 6 г.
Десислав Димитров, 14 г.
Кристиана Тодорова, 7 г.
Магдалена Тодорова, 13 г.
Цветелина Тодорова, 12 г.
 

Първата част от изпратените рисунки можете да видите тук!

Втората част от рисунките можете да видите тук!

Третата част можете да видите тук!

Четвъртата част можете да видите тук!

Петата част можете да видите тук!



Коментари
20 коментара

Мария Георгиева, 10 г.,

Публикувано на 15.11.2016

А на всеки по една награда , или от всички видове награди по една.

От редакцията: На всеки по една, различна. :-)

Вики , ,

Публикувано на 18.11.2016

Може ли да е разказ

От редакцията: Здравей, за съжаление точно за този конкурс няма как да е разказ, след като и в заглавието сме посочили рисунка. Но опитай да нарисуваш нещо ако решиш, сигурни сме, че ще се получи. Скоро ще имаме и друг конкурс за разказ.

Вики Кьосева, 12 г.,

Публикувано на 18.11.2016

получихте ли моята рисунка

От редакцията: Получена е да.

Веси Михайлова , 13 г.,

Публикувано на 18.11.2016

Може ли да нарисуваме графика?

От редакцията: Разбира се. Единственото, което искаме от рисунката е да е по темата. Начина или техниката на рисуване и материалите, които използвате са по ваш избор. :-)

Виктория Тодорова, 10 г.,

Публикувано на 19.11.2016

Извинете изпратих ви моята рисунка получихте ли я ?

От редакцията: Получена е.

Сияна Тодорова, ,

Публикувано на 20.11.2016

Получихте ли рисунката ми :)

От редакцията: Да, получена е. :-)

Вики Кьосева, 12 г.,

Публикувано на 22.11.2016

Само да питам - не си видях името в списъка с тези които имат рисунки и дали нещо е станало с моята защото ми казахте че сте я получили?

От редакцията: Здравей, Вики. Съжаляваме за притеснението, на дали би могла да ни я изпратиш отново - най-вероятно сме я получили, но за всеки случай. :-)

Мерт Халил , ,

Публикувано на 22.11.2016

Здравейте. Моята също я няма.

От редакцията: Здравей, има я в галерията, както и името ти в списъка, може би просто си я пропуснала. Проверихме, всичко е точно при теб. :-)

Вики Кьосева, 12 г.,

Публикувано на 22.11.2016

Добре ще я пратя отново.

Вики Кьосева, 12 г.,

Публикувано на 23.11.2016

получихте ли рисунката

От редакцията: Здравей. Не искаме да те притесняваме толкова, но поради някаква причина пак не сме. Имейла ти с името и всичко сме получили, но няма рисунка към него. Може би при изпращането се получава някакъв проблем. Би ли могла да я качиш някъде. Например на http://dox.bg. Става лесно, ще се справиш. Просто много държим да получим рисунката ти. Междувременно ще проверим дали проблемът не е и при нас, макар че другите рисунки ги има, но никога не се знае. Съжаляваме, че те караме за трети път, но държим да я получим.

Милена Рашкова, 11г. г.,

Публикувано на 23.11.2016

Получихте ли моятяа рисунка?

От редакцията: Да, получена е.

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 23.11.2016

Получихте ли моята рисунка с Смелата Ваяна?

От редакцията: Да, получихме я.

Вики Кьосева, 12 г.,

Публикувано на 24.11.2016

ще опитам. Все пак блягодаря и няма нищо. Само да питам наградата ми от миналия конкурс как точно ще я получа?

Nia , ,

Публикувано на 24.11.2016

Здравейте, в групите за конкурса -три възрастови групи: от 5 до 8, от 10 до 13 и от 13 до 16 години, не виждам 9 години, но може да се участва и вероятно е грешка, нали? Получихте ли моя рисунка от лифта - Ситняково?

От редакцията: Здравей, благодаря, че забеляза и ни пишеш. Разбира се, че може. От 9 до 13 години е, сега ще го поправим. А рисунката ти е получена. :-)

криси апостолова, 9 г.,

Публикувано на 26.11.2016

Здравейте!искам да ви питам две неща-1-Аможем ли да нарисуваме ,,Смелата Ваяна,, ? 2-Може ли да пратим по две снимки?

От редакцията: Здравей, съжаляваме, но сме задали вече темата и всички участници са се постарали да рисуват по нея и няма да е честно спрямо тях. Но опитай да нарисуваш нещо, което си правила през лятото или пък дори някоя гледка на която си се насладила, сигурни сме, че ще успееш. Може и де рисунки да.

Анелия Станимирова , 11 г.,

Публикувано на 27.11.2016

Моята рисунка е на църквата св. Йоан богослов в земенския манастир

Стилиян Смиленов, 9 г.,

Публикувано на 28.11.2016

Здравейте,получихте ли моята рисунка?

От редакцията: Здравей, получихме я. Вече си записан.

Анелия Станимирова , 11 г.,

Публикувано на 28.11.2016

Как ще разберем дали печелим награда всеки ли ще спечели награда

От редакцията: Няколко дни след края на конкурса обявяваме отново тук кой е спечелил. За съжаление няма как да са всички, имаме определено количество награди. Пък и ако са всички няма да е като истински конкурс. ;-)

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 27.12.2016

А извинете имам два въпроса..... 1. Вие казахте че рисунката ми с Смелата Ваяна е получена но не виждам никъде името си . 2.Ако е тук в коя част се намира? Благодаря!

От редакцията: Здравей, името ти е там. Участвала си :-) Моля виж при Бурчин Дениз. ;-)

Николета Кузманова, 11 г.,

Публикувано на 27.12.2016

А да благодаря ,а казахте ли вече кои печелят?

От редакцията: Казахме, най-отгоре на текста можеш да ги видиш.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град