покани

Начало | покани | Творчески празник за баби, дядовци и техните внуци се провежда в София

Творчески празник за баби, дядовци и техните внуци се провежда в София

Аз детето | 2012-07-11

Творчески празник за баби, дядовци и техните внуци се провежда в София

Творчески празник за баби, дядовци и техните внуци, "Цветовете на сърцето – баба, дядо и детето", ще се проведе на 12-ти юли (четвъртък) в парка "Заимов" в София от 10 до 18 ч.

По време на празника ще се проведат пет творчески работилници: работа с вълна, плетене, народно творчество, арт терапия, сладки приказки. В дейностите ще вземат участие и възрастни хора от „Федерацията на туристите ветерани”, Асоциацията на родителите на децата с увреден слух и деца от „МеДиа” със своите баба и дядо, доброволци от „Български червен кръст” и други.

Официалното откриване на събитието ще се състои в 11:30 часа, когато ще бъде дадено началото на първата по рода си „прегръдка между поколенията”. Чрез този символичен акт, който ще продължи през целия ден, възрастни хора и техните внуци ще изразят любовта и неразривната връзка помежду си.
Кулминация и край на инициативата ще постави кметът на София, г-жа Йорданка Фандъкова в 17:00 часа. Тогава организаторите ще обявят и общия брой на всички възрастни и деца, взели участие в прегръдката по време на мероприятията през деня.

Празникът се организира от сдружение „Съзнание” и образователен център „МеДиа”.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град