покани

Начало | покани | Пипи кани всички деца от Пловдив на весели забавления

Пипи кани всички деца от Пловдив на весели забавления

Аз детето | 2012-08-10

Пипи кани всички деца от Пловдив на весели забавления

Пипилота Виктолия Транспаранта Ментолка Ефраимова Дългия Чорап кани всички деца на най-веселите съботни градски ваканции в Пловдив. На 11 и 25 август (събота), от 12 до 14 часа, източният атриум на мол "Галерия Пловдив" ще се превърне в своеобразен остров на летните игри, където в забавленията на червенокосата, луничава лудетина се включват палавници от 3 до …103 години.

Пипи Дългото чорапче  приканва още: „Елате, заедно да лудуваме, да танцуваме, да рисуваме, да се състезаваме. Ще направим по някоя малка беля, ще създадем кораба на мечтите и да не забравяме, че ще има награди и изненади. Фантазията си вземете и за игри се пригответе. Ако мама или татко искат в детството да се завърнат – можем с мъничко вълшебство в малчугани да ги превърнем. Аз Пипилота давам честната си дума, че няма да скучаем.“

За да не е голословна Пипи Дългото чорапче изброява част от игрите: точните стрелци – с гевречета, забавни въпросчета с награди, кой ми изяде шоколада, танца на патетата,  моята лятна картина – рисуване и оцветяване, микрофонът е Ваш, ластици  - с родители, четени на приказки, състезание с Кока Кола и Фанта,  дартс, игра с балони, цирк - ходене по въже.

Безплатната ваканция за децата продължава и на 18 август (събота) с керамично ателие от 12 до 17 часа. Керамик ще посреща желаещите да творят в източния атриум, под чието ръководство те ще могат да изрисуват в любими цветове медальон или фигурка за спомен.

Много смях, изненади и забавления, подаръци и веселие е приготвил  и това лято екипът на мол „Галерия Пловдив“. Елате и се включете!

Вижте още:
Забавления с Пипи в Пловидв



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град