Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | „Цар Лъв“ впечатлява с новия си трейлър

„Цар Лъв“ впечатлява с новия си трейлър

Аз детето | 2019-04-11

„Цар Лъв“ впечатлява с новия си трейлър

Да бъдеш крал не е само въпрос на потекло. Това е призвание. Новият трейлър на вдъхновената от Шекспировия „Хамлет“ продукция разкрива именно тежестта на царската корона като отговорност и съдба, и повдига още повече завесата към мащаба и впечатляващата атмосфера на филма. „Цар Лъв“ носи универсални послания, провокира неизбежен сантимент и вдъхва нов живот на един добре познат сюжет. Този юли изгубеният цар най-сетне ще намери пътя.

Новите кадри от „Цар Лъв“ представят на зрителите необятната африканска савана, приютила царството на животните в момент, в който кръговратът на живота се случва в хармония и справедливост. Раждането на малкия Симба, наследник на великия цар Муфаса, е повод за радост и почит от всички обитатели, но не и за злия брат на Муфаса – Скар. Плановете му за владение на Лъвската скала са провалени и е време една история за лоялност, съперничество и власт да бъде разказана искрено и гръмко, така че цялата савана да я чуе.

На фона на изключително драматичните събития и зрелищни сцени, дело на най-иновативните визуални технологии, зрителите ще видят за първи път и двама от най-емблематичните герои от „Цар Лъв“ – сладурите Тимон и Пумба. Те са не просто най-верните приятели на Симба и негово вдъхновение с неостаряващото „хакуна матата“ кредо, но и един от най-ярките филмови тандеми в историята. С неотлъчната си подкрепа те му помагат да върви по пътя към неговото съзряване, за да може да приеме съдбата си на цар и обединител. Време е битката да започне и единственият цар да заеме мястото, което му принадлежи по право.

Нека заедно станем свидетели на най-грандиозната история, случила се някога по лъвските земи. „Цар Лъв“ завладява кината на 19 юли на 2D, 3D, IMAX 3D и 4DX в дублирана и субтитрирана версия.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град