Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Свежи приключения в новите епизоди на „Малки титани: В готовност!“

Свежи приключения в новите епизоди на „Малки титани: В готовност!“

Аз детето | 2020-11-05

Свежи приключения в новите епизоди на „Малки титани: В готовност!“

Малките титани спечелиха сърцата на DC феновете още преди много години. Сега зрителите на Cartoon Network ще могат да ги гледат в последната част на поредицата „Малки титани: В готовност!“. Както винаги, героите продължават да живеят в модерната си вила, където се подготвят за героичните си мисии. Животът им обаче не се свежда само до сблъсъци със злодеи – тийнейджърите титани преживяват заедно множество забавления и приключения. Въпреки че понякога влизат в кавги, те са хармонична приятелска група. Заедно могат да се справят дори и с най-неочакваните ситуации. Комбинацията от непохватния, но приятелски настроен Киборг, веселата Старфайър, мрачната Рейвън, забавното Зверче и темпераментният Робин се оказва идеалният микс.

Героите ще ни зарадват и с безплатна изненада, която ще бъде публикувана във Facebook страницата на „Жената днес“ на 7 ноември. Малки и големи ще имат възможност да си я свалят, принтират и забавляват в стила на титаните. Не пропускайте да ѝ се насладите.

Излъчването на новите епизоди ще започне с премиерния минисериал „Нощта започва да блести“. Той се състои от пет епизода, като в тях героите ще пътуват до неизвестно място, където ще се изправят срещу нов могъщ враг. За да го победят, ще им трябват главно музикални инструменти. Дали ще успеят да спасят музиката на мистериозния свят от зли сили? Гледайте, за да разберете!

Началото на новите епизоди от поредицата „Малки титани: В готовност!“ ще бъде на 9 ноември и ще продължи всеки делник от 15:00 ч.Коментари
1 коментар

Андреа , 10 г.,

Публикувано на 14.05.2021

Аз харесвам малките титани в готовност?

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град