Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | През 2021 очакваме новата продукция на Дисни „Рая и последният дракон“

През 2021 очакваме новата продукция на Дисни „Рая и последният дракон“

Аз детето | 2020-10-28

През 2021 очакваме новата продукция на Дисни „Рая и последният дракон“

Кралете на класическия и модерен анимационен жанр Дисни не спират да ни изненадват с изумителни нови истории и вдъхновяващи образи, които окриляват и превръщат паралелната филмова вселена в абсолютна реалност за всички нас. „Рая и последният дракон“ е новата приключенска продукция, която създателите на „Смелата Ваяна“ и „Замръзналото кралство“ подаряват на зрителите, препращайки ги далеч в миналото, когато традициите и дългът са на почит, а дързостта да отстояваш правдата – най-безпощадното оръжие.

В първия трейлър на „Рая и последният дракон“ ставаме свидетели на мистериозния път, по който решителната Рая е тръгнала в търсене на мира и хармонията по древните земи. А началото на тази история започва много отдавна във фантастичния свят на Кумандра, където хора и дракони са били свързани в прекрасно съжителство. Тази хармония обаче се разпада след зловещите заплахи на непознати чудовища. За да спасят човечеството и по света да възтържествува спокойствие и разбирателство, драконите жертват себе си. След цели 500 години жестоките чудовища се завръщат, за да сеят разруха, и е време доблестната Рая да намери последния дракон и да спре завинаги инвазията на злодеите.

Вдъхновяваща и смела, обединяваща и дръзка – това е Рая, а нейната мисия и авантюристичен подвиг, който ще спаси хората, ще я превърнат в истински войн. Трудностите по пътя и предизвикателството да се изправиш сам срещу цялото зло, ще ѝ покажат, че не само драконова магия е нужна, за да бъде спасен светът, а и много вяра. А как да повярваш, когато тъмнината дебне отвсякъде?

Режисьори на филма са Дон Хол и Карлос Лопес Естрада. Продуценти на „Рая и последният дракон“ са Оснат Шурер и Питър Дел Вечо.

Очакваме „Рая и последният дракон“ – едно от най-вълнуващите и магични приключения през 2021 само в кината!Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град