покани

Начало | покани | Супер героят ЕкоМен обяснява за опасните отпадъци в столичния южен парк

Супер героят ЕкоМен обяснява за опасните отпадъци в столичния южен парк

| 2012-06-14

Супер героят ЕкоМен обяснява за опасните отпадъци в столичния южен парк

На 17 юни 2012, Неделя, в южния парк в София (вход откъм ул. „Козяк“ – след Американското посолство) най-новият супер герой ЕкоМен ще даде началото на кампанията „Не изхвърляйте опасните отпадъци – те са вредни.“ Събитието ще започне в 11 часа и ще протече под формата на фестивал за малки и пораснали деца.

Обучителните игри, състезания и викторини ще бъдат придружени от много музикални и танцови изпълнения. Присъстващите ще могат да видят и различни практични демонстрации. Полезната информация ще бъде поднесена по много достъпен и атрактивен за децата начин – чрез специално създадения нов супер герой ЕкоМен. Всички участници в празника ще получат обучителни книжки-комикси с негово участие.

Събитието ще сложи началото на конкурс, в който децата ще могат да изпращат своите идеи за продължение на историята на супер героя ЕкоМен. Конкурсът ще продължи до 24 юни 2012, а имейл-адресът на който участниците ще могат да изпращат своите истории е ecoman@nordrecycling.eu. Участниците ще бъдат разделени на 3 възрастови групи. Всеки победител в съответната група, написал най-добрата и поучителна история, ще спечели голямата награда – страхотен уикенд за него и неговите родители в Апартхотел „Лъки Банско“.

Прочетете още:
Защо не трябва да изхвърляме отпадъци където ни падне
Според мен трябва да пазим чистота



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град