покани

Начало | покани | Скулптура за деца със свободен достъп на 2-ри и 3-ти юни

Скулптура за деца със свободен достъп на 2-ри и 3-ти юни

Аз детето | 2012-06-01

Скулптура за деца със свободен достъп на 2-ри и 3-ти юни

Непосредствено след Деня на детето, в галерия "Юзина" в София, на 2-ри и 3-ти юни, всички желаещи ще могат да изразят творческия си потенциал чрез занимания със скулптура от 11:00 до 17:00 ч. Галерията е партньор на проекта „Детски панаир”.

Културното пространство на галерията ще бъде отворено, достъпно и привлекателно място както за децата, така и за техните родители. В артистичното пространство на „Юзина”, чиято сграда е паметник на културата, всички ще имат възможност да се запознаят и с ценни произведения на модерното и съвременно визуално изкуство. „Също както при заниманията в Детската арт академия в рамките на "Детския панаир" галерията предостави пространството си като открита „класна стая”, където децата могат да преживеят своята лична среща с изкуството. "С радост каним повече от тях да се докоснат до скулптурата и да сътворят нещо със собствените си ръце!” отбелязва арт директорът на галерия „Юзина” –  Десислава Монева.

Двудневният „Детски панаир” е с разнообразна програма oт ателиета за децата на столицата и широк кръг семейства могат да се включат в интересните и ценни културно-развлекателни и възпитателни инициативи.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град