сръчни ръце

Начало | сръчни ръце | Страхотни пръчици на приятелството

Страхотни пръчици на приятелството

Аз детето | 2017-08-11

Страхотни пръчици на приятелството

Имате ли си най-добър приятел? Ако отговорът ви е положителен, то знайте, че сте истински късметлия. Може да ви се струва лесно, но намирането на истински приятел изобщо не е лесна работа. Сигурни сме, че сами сте забелязали, че с добри приятели можете да се забавлявате навсякъде: и на почивка и в на улицата, пред блока или вкъщи. А какво ще кажете да изненадате приятелите си, като им сами изработите и им подарите или още по-добре изработите с тях тези красиви пръчици на приятелството. Освен, че те ще бъдат трогнати от вашия жест ще си създадете и още един незабравим приятелски спомен. Правят се много лесно с малко въображение и много добри приятели.

Ще ви трябват:
дървени пръчици от сладолед – сега е лято, така че сме сигурни, че всеки ден изхвърляте по една... е тодзи път ги запазете
памучен конец
ножица
макрер
бои – водни или темперни
четка

Какво да направите:
Първо с помощта на сапун добре измийте пръчиците и ги оставете да изсъхнат. След като са изсъхнали ги оцветете. Как да стане това и с какви цветове оставяме вие да изберете. Но според нас е добре да не е с един цвят и ако решите можете да го украсите с цветчета или слънца. След това отново оставете боята да изсъхне. След като е готова с черен маркер внимателно напишете от кой за кой ваш приятел е пръчицата. След това премерете с ножица колко дълъг конец ви трябва и отрежете парчето. Увийте го около единия край на пръчицата и завържете възел. Трябва да го направите така, че след това тя да може да се закачи на конеца.

Това е всичко. Изглежда много просто, но сме сигурни, че на приятелите ви ще им хареса.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град