новини детски

Начало | новини детски | Стивън Вселенски учи децата как да спасяват света

Стивън Вселенски учи децата как да спасяват света

Аз детето | 2014-08-14

Стивън Вселенски учи децата как да спасяват света

На 16 и 17 август в Bulgaria Mall малчуганите ще могат да направят рисунка на тема ,,Как изглежда твоят истински герой?" в специален Cartoon Network кът и да спечелят страхотни подаръци от създателите на шоуто.
Всяка рисунка ще бъде подарена в домове за деца лишени от родителска грижа, за да могат техните връстници да им покажат, че всеки може да бъде истински герой и да спаси света, стига да повярва в себе си.

След големия успех, който пожъна зад океана, „Стивън Вселенски” – новата комедийна анимационна поредица от Cartoon Network, ще направи своята премиера в България на 18 август.
Предаването разказва историята за три пазителки на планетата, притежаващи магически сили и за Стивън – „по-малкият” брат на Кристалните камъни. Стивън e енергично, любвеобилно момче – получовек, полукамък. Все още се опитва да се научи да контролира силите си, за да се превърне в истински герой, както е отредила за него съдбата. Той е дете и на нашия, и на магическия свят; понякога неговите човешки чудатости затрудняват мисиите на Кристалите, а друг път тяхната магия се стоварва върху обичайното ежедневие на Стивън. И все пак, каквото и да се случва през деня, Стивън не сваля усмивката от лицето си, не изпуска укулелето си от ръка и винаги има подходяща шега.



Коментари
2 коментара

Мaриянa русевa, 11 г.,

Публикувано на 03.09.2014

Товa е любимото фюмче нa брaт ми

елица димитрова, 13 г.,

Публикувано на 03.05.2015

Знам ,че вече съм зряла за тези работи , но някаде вътре в мен ще живее духът на едно непокорно дете копнеещо да изучи целия свят и гордо мога да кажа ,че харесвам това чудновато шоу.

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град