играчки

Начало | играчки | Старото кученце Аро

Старото кученце Аро

Теодора Цолова | 2010-04-18

Никой от нас не се е замислял дълго по този въпрос, дали имаш най-любима играчка. Според мен няма значение възрастта, всеки от нас трябва да има по нещо любимо. Повечето от малките деца имат поне по една плюшена играчка, с която да играят, някои от децата пък предпочитат дори да спят с любимото мече, кученце или каквото и да е.
Аз например имам едно плюшено кученце. Притежавам го от съвсем малка и много го обичам. Казва се Аро. То вече е много старо, но аз не спирам да го обичам. На цвят е сиво. Много ми харесва. Мама ми е разказвала, че като малка съм мислела, че е истинско, качвала съм се на него и съм си представяла, че го яздя. Или пък съм го връзвала за шейна и съм излизала навън, за да се попързаляме. Понякога се правех, че Шаро има рожден ден. Правех му въображаема торта, пусках музика и празнувахме. Друг път пък съм си представяла, че съм му учителка, а Шаро ми е ученик, който ходи на училище.
Сега имам най-различни видове играчки. Всеки човек на Земята би трябвало да харесва играчките. Те носят наслада, удоволствие и радост в сърцето.

Участва в конкурса "Моята любима играчка – конкурс за снимка и разказче"

Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град