покани

Начало | покани | Специална покана за малки и големи любители на изкуството

Специална покана за малки и големи любители на изкуството

Аз детето | 2017-06-16

Специална покана за малки и големи любители на изкуството

Мили деца и драги любители на изкуството,

От името на Национална галерия – „Квадрат 500“ имаме удоволствието да Ви поканим на 22 юни 2017 г. (четвъртък) от 16:30 часа в Национална галерия – „Квадрат 500“, за да дадем начало на проекта „Иновации в музея“ на фондация „Изкуството и детето“, който се реализира с финансовата подкрепа на Столична община и Програма „Европа 2017“.

Музеят е мястото, в което картините пресъздават историята, която трябва да помним и надграждаме. Ще разгледаме заедно творби на известни български художници, показващи знакови места в София.

Каним талантливи деца и младежи от столицата да участват в проекта. Погледнете с очите на творец своята София, като експериментирате чрез връзката между творчество и иновации. Участвайте със свободно избран пейзаж от столицата, който заснет и обработен с достъпен софтуер изпратите на адрес project@museuminnovations.eu.

Свободни сте да експериментирате и да привличате нови участници и публики. Избраните произведения на тема пейзаж ще поставят началото на фонд от детски и младежки творби за бъдещ „Музей на детското изкуство“. Проектът ще завърши през септември с изложба в Национална галерия – „Квадрат 500“.

Очакваме Вашите творчески интерпретации!



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град