любопитно

Начало | любопитно | София и нейният приятел Ауто

София и нейният приятел Ауто

Аз детето | 2008-11-26

София и нейният приятел Ауто

София и нейният приятел Ауто” е книжка за деца, която се издава от „София Ауто“. Чрез нея искаме да запознаем децата със значението на пътните знаци. Това се случва благодарение на рисуваните герои - осемгодишната София и нейната играчка Ауто. Те искат от своите родители да им позволят да се разхождат сами, но условието за това е да познават пътните знаци.

Книжката е специално написана за кампанията и илюстрирана така, че да привлече вниманието на децата. За да е наистина вълнуваща историята за пътните знаци, в нея има и едно предизвикателство. София и нейният приятел Ауто искат да измислят знак, казващ на техните родители: „Спри и ми купи сладолед!”. Героите София и Ауто се надяват, че малките читатели ще им помогнат да го нарисуват, като им изпратят своите предложения как точно да изглежда знакът, така че възрастните да го разбират. Книжката по изключително забавен начин въвежда децата в света на пътните знаци и в същото време им помага да се ориентират в него.

„София Ауто” има специален шарен автомобил, с който историята на пътните знаци ще тръгне към децата. Автомобилът ще направи обиколка първо из училищата в София, а след това и в страната. София и нейният приятел Ауто ще посетят учениците от 1-ви до 3-ти клас и ще им подарят своята книжка.Коментари
6 коментара

Диляна Георгиева, 9 г.,

Публикувано на 27.11.2008

Тази книга е супер

hrisula psomara, 8 г.,

Публикувано на 28.11.2008

sofiq kakvo pravi6

Хрисула Псомара, ,

Публикувано на 28.11.2008

тази книга е много интересна и може да ни научи как да се движим по пътя

Диляна Георгиева, 9 г.,

Публикувано на 29.11.2008

Супер яка!!!

Софùя , 8 г.,

Публикувано на 05.12.2008

Здравейте, как сте? Аз вече имам блог и там пиша всеки ден какво правя. Ето го:
http://sofiaandauto.wordpress.com

Георги Бориков, 8 г.,

Публикувано на 25.08.2009

Има и една друга книжка са безопасност по пътищата на Рено-Нисан тя също е интересна и много хубава,иначе една моя приятелка има същата книжка и е много хубава!

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град