интересно

Начало | интересно | Шарено, забавно и подходящо за всеки, непременно трябва да поиграете на „Fall Guys: Ultimate Knockout“

Шарено, забавно и подходящо за всеки, непременно трябва да поиграете на „Fall Guys: Ultimate Knockout“

Аз детето | 2020-08-17

Шарено, забавно и подходящо за всеки, непременно трябва да поиграете на „Fall Guys: Ultimate Knockout“

Чудите ли се каква нова игра да захванете? Е, попаднали сте на правилното място! Съветваме ви още сега да опитате новата „Fall Guys: Ultimate Knockout“, гарантираме, че тя е хитът на това лято и има защо. Тя е шарена, забавна, интересна и подходяща за всяка възраст. И не си мислете, че като не се стреля или няма някаква история все едно гледаш филм играта не е интересна. Напротив – доста е вълнуваща и макар нивата да са кратки, можете да прекарате часове играейки. И не само ние смятаме така, двата милиона изтегляния в Steam само първата седмица след излизането, както и хилядите играчи на PS също мислят като нас и няма как всички да грешим, нали?

Fall Guys е възхитителна и цветна игра, която едновременно пасва в стила на Battle royale и все пак е по-подходяща и за малки и големи, за разлика от повечето в този стил. В последно време игрите от типа Battle royale до голяма степен се превърнаха в мрачни и стресиращи с прекалено трудни битки и твърде много време за чакане, докато свърши историята и започне истинската игра. Но Fall Guys избягва тези клопки, като залага на веселите и шарени нива, съкращава много време за чакане и осигурява много очарователни и кинетични гафове. Повярвайте, дори и когато губите във Fall Guys, ще се смеете. А ако получите дисквалификация, е лесно да се присъедините към нова игра и да започнете да играете отново веднага, без да чакате.

Но какво всъщност представлява играта?

Представете си как преминавате ниво с препятствия на Супер Марио Карт, но без кола и в костюм на Блоби (зеленото желирано същество от „Хотел Трансилвания се казваше така, нали). Звучи предизвикателно, нали? А сега си представете това, докато 59 други хора в подобни тоалети се опитват да ви победят до финала и вече имате някаква представа какво е Fall Guys. Всяко „шоу“ започва с 60 състезатели, но доста от тях се елиминират в края на всеки кръг, докато последните няколко не получават шанс да бъдат короновани за шампион. Колко далеч ще стигнете във всеки от кръговете, определя колко Kudos ще спечелите, които могат да се заменят за нови тоалети като млечен шейк, пържени картофи, вълк и еднорог, за да може вашият Fall Guy да се открои от тълпата.

Хубава ли е наистина?

25-те миниигри изглеждат достатъчно прости – изкачете се на хълм, без да бъдете настигнати от прилив на тиня, направете път от А до Б през мрежа от произволно разпадащи се плочки, останете на върха на въртяща се платформа, когато се приближават различни препятствия, но с 60 ярко оцветени желирани бонбони в костюми, борещи се за пространство и победа иглата става наистина вълнуваща. Едно бутане от друг играч може да ви върне обратно в началото или да ви елиминира напълно. Ако това не е достатъчно, в момента най-известните геймъри в света са луди по тази игра, просто вижте стриймовете им в Туич.

Може ли да останете разочаровани от нещо все пак?

Поради популярността на Fall Guys някои хора понякога имат трудности да се впишат в сървърите при толкова много играчи, а PC играчите съобщават за няколко измамници, използващи софтуер на трети страни, за да си пробият път до незаслужени печалби, но играта е достатъчно пристрастяваща, че да си заслужава въпреки това.

Някои от нивата на Fall Guys също са базирани на работа в екип, но без играчите да могат да общуват със съотборниците си и така те все още играят по много индивидуален начин. След като вземете опашката си в Tail Tag, например, няма какво да направите, за да помогнете на някой друг, така че ако вашият екип е елиминиран, може да се почувства малко безполезен. И макар че 25 миниигри може да изглеждат много, от някои се излиза по-често от други, особено в ранните етапи, така че може и да ви се наложи да минавате едно и също ниво често. Предвид факта, че се играе с 60 други човека всеки път, няма как да е все едно и също. А и за щастие, разработчикът Mediatonic вече заяви, че работи върху доста нови нива, за да поддържа нещата свежи и интересни.

И как да я получа?

Fall Guys струва 15,99 £ за Steam и PS4 (или около 35 лева), въпреки че ако сте член на PS Plus, стига да го добавите в библиотеката си преди края на месеца ще го получите безплатно.

Вижте още:
Още няколко добре познати, но позабравени игри, които ще ви избавят от скуката
Имате PlayStation Plus? Ето на кои безплатни игри можете да се насладите през август!Коментари
1 коментар

Mehmed , 15 г.,

Публикувано на 28.12.2020

Много е яка тази игра .

Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град