афиш

Начало | афиш | „Разпродажба на сънища” – коледна пиеса от деца за деца

„Разпродажба на сънища” – коледна пиеса от деца за деца

Аз детето | 2014-12-17

„Разпродажба на сънища” – коледна пиеса от деца за деца

По покана на Държавната агенция за българите в чужбина на 19 декември 2014 г. детската театрална трупа с ръководител Елизабета Георгиева към Поетичната работилница на Народна библиотека „Детко Петров” в Димитровград, Сърбия ще представи в Националния дворец на децата в София пиесата „Разпродажба на сънища”. Инициативата се организира под мотото „Деца играят за деца”.

Пиесата има десет награди от участия в различни фестивали за театрално изкуство. Трупа се състои от 14 души като 9 от тях са деца на възраст между 9 и 12 години. Театърът е само част от разнообразните творчески дейности, които привличат децата в Поетичната работилница на библиотеката в Димитровград от 14 години насам. Възпитаниците на работилницата ежегодно се включват в конкурсите на ДАБЧ за деца и юноши от българскитe общности в чужбина и редовно печелят награди.

Представлението ще започне в 14.00 ч. като в часовете преди началото децата от Сърбия ще имат възможността да се включат в празничната коледна програма на нашия традиционен партньор Националния дворец на децата. Малчуганите от София и Димитровград ще украсяват заедно елхата, ще се включат в арт-ателиета и разбира се в посрещането на Дядо Коледа.

Снимка: freeimages.com



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град