афиш

Начало | афиш | Пролетни пътешествия на тримата герои от трилогията „Приключения с кораб“

Пролетни пътешествия на тримата герои от трилогията „Приключения с кораб“

Аз детето | 2024-04-19

Пролетни пътешествия на тримата герои от трилогията „Приключения с кораб“

Първите пролетни пътешествия на тримата приятели от трилогията „Приключения с кораб“ ще бъдат на 12 май и 19 май 2024 г. (неделя) в клуб „Строежа“ (гр. София, ул. „Георги Раковски“ №116). В куклените спектакли с музика на живо „Роден под щастлива звезда“ и „Островът на изненадите“, приключенците разказват на децата колко силно може да бъде приятелството и колко важно е да следваш смело порива на своето сърце. Тримата приятели попадат в напрегнати и чудати ситуации, преминават необикновени препятствия, но заедно успяват да стигнат до тайнствен остров, където дори стават почетни гости на кралски купон. Те ни доказват, че страховете се преодоляват със смелостта на сърцето, а трудностите със силата на приятелството.

Приключенската история „оживява“ чрез МУЗИКАТА! Всеки герой е представен с песен, а всяко сценично действие е одухотворено със звукова атмосфера. Възприятието на музиката откликва на естествените детски нагласи за красота и развива естетическия им усет. По време на представленията деца и родители са активни участници, влизайки в ролята на разказвачи или певци на част от песните.

Последващите образователни творчески ателиета превръщат децата и техните родители в още по-активни участници. Те ще създадат 3D картичка и театрална кукла герой с помощта на Здравка Кантарева – художник и сценограф на представленията.

ПРЕПОРЪЧВА СЕ ПРЕДВАРИТЕЛНОТО ЗАКУПУВАНЕ НА БИЛЕТИ!

Билети Eventim.bg: https://shorturl.at/knqt4

  • 15 лв. за деца (с включени материали за работилницата)
  • 10 лв. за възрастни
  • Деца до 2 г. – безплатно.

Може да се възползвате от опцията 4+1 безплатен билет.

Всеки присъстващ (дете или възрастен) има нужда от отделен билет.Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град