Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | Покемоните отиват в бъдещето с чисто нов сериал

Покемоните отиват в бъдещето с чисто нов сериал

Аз детето | 2023-02-28

Покемоните отиват в бъдещето с чисто нов сериал

Netflix и The Pokémon Company обявиха нова оригинална поредица, която се развива във вселената на Pokémon, наречена Pokémon Concierge, въпреки че изглежда не е съобщаваната по-рано поредица, за която беше казано, че се работи през 2021 г. Новината за това дойде по време на вчерашното представяне на Pokémon Presents и дебютира с кратък тийзър, включващ Psyduck.

Шоуто идва като част от сътрудничеството между Netflix и The Pokémon Company след като преди това двете компании си сътрудничеха в английския дублаж на анимето с участието на Аш и Пикачу за абонатите на Netflix, въпреки че главният треньор и Pokémon са напът да напуснат, тъй като сериалът ще се развива в бъдещето.

Това, което прави Pokémon Concierge интересен, е, че изглежда се отдалечава изцяло от сюжетните линии на битките и вместо това ще се фокусира върху хотел на Pokémon. Това е скорошна тенденция във франчайза, с неща като детектив Пикачу, които обръщат внимание на части от света, които нямат нищо общо с това да станеш най-добрият, какъвто никой никога не е бил.

Като дългогодишни фенове е освежаващо и вълнуващо да видим поредицата да изпробва нови неща, а Pokémon Concierge запълва тази празнина в сърцето на феновете с продължението на детектив Пикачу, което не може да бъде намерено никъде.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град