Кино Видео DVD TV

Начало | Кино Видео DVD TV | 10 от най-добрите предстоящи детски филми за 2023 г. за следващата ви семейна филмова вечер

10 от най-добрите предстоящи детски филми за 2023 г. за следващата ви семейна филмова вечер

Аз детето | 2023-02-20

10 от най-добрите предстоящи детски филми за 2023 г. за следващата ви семейна филмова вечер

Грабнете пуканките, защото в списъка с предстоящи филми за деца през 2023 г. има по нещо за всеки в семейството. Независимо дали очаквате новия филм за Пес Патрул или може би всички чакате следващата част от забавния „Пазители на галактиката“ на Marvel, има толкова много страхотни филми, които ви предстоят през тази година.

1. New Gods: Yang Jian

Ако имате фенове на анимето вкъщи, този филм определено е за вас. Някога могъщ бог, Ян Джиан сега е ловец на глави, лишен от късмет. Когато мистериозна жена го наема за нова работа, той се изправя лице в лице с минало, което предпочита да забрави. Този екшън-приключенски филм включва красива анимация и герой в мисията да спаси света.

2. True Spirit

Базиран на истинска история, този вдъхновяващ филм за Джесика Уотсън, безстрашен млад моряк, показва нейното невероятно пътешествие, докато тя тръгва да плава соло около света.

3. The Amazing Maurice

Какво получавате, когато комбинирате магията на гласа на Хю Лори, джинджифилова котка, говорещи плъхове и Емилия Кларк? Нов вид приказка. Такава, която ще остави всички други да ѝ дишат прахта. Смях и приключения изобилстват в този очарователен семеен филм.

4. We Have A Ghost

Когато се оказва, че новият им семеен дом има обитаващ призрак, Кевин и семейството му са меко казано малко шокирани. Но Ърнест не е обикновеният призрак и това преследване в крайна сметка създава шум в социалните медии, който всички те започват да харесват. С Дженифър Кулидж от „Белият лотос“ в списъка с актьори, знаете, че това ще бъде страхотен филм!

5. Shazam! Fury of the Gods

Продължението на оригиналния Shazam! връща всичките ви любими деца, превърнали се в супергерои, за още една битка за спасяване на съдбата на света.

6. The Magician’s Elephant

Питър е напът да намери отдавна изгубената си сестра Адел. Но когато гадателката на градския площад му казва, че отговорът на въпросите му се крие в мистериозен слон и магьосник, той тръгва на магическо пътешествие.

7. Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves

С участието на Крис, когото всички обичаме. Крис Пайн играе главната роля в този епичен фентъзи филм, който вдъхва живот на класическа настолна игра. Гледайте как група невероятни герои се впускат в пътуването на живота си, за да търсят изгубена реликва. О, и споменахме ли Редже-Жан Пейдж на Бриджъртън във филма?

8. The Super Mario Bros. Movie

Вероятно един от най-очакваните детски филми за 2023 г. е този анимационен филм, базиран на любимия Super Mario Bros на Nintendo. Това е същата класическа история като в играта: Марио и брат му Луиджи тръгват на пътешествие, за да спасят принцесата.

9. Guardians of the Galaxy Vol. 3

Бандата откачалки на Marvel се завръща за още една забавна лудница из галактиката. Този път отборът изглежда малко по-различен след загубата на Гамора, но те все още трябва да играят защита или в противен случай това ще бъде краят на пазителите веднъж завинаги.

10. The Little Mermaid

Откакто беше пуснат първият трейлър на екшън адаптацията на „Дисни“ на „Малката русалка“, феновете чакаха с нетърпение този дългоочакван филм. Това е любимата история за Ариел, която следва сърцето си, излага на риск кралството на баща си и намира любовта на невероятно място: сред хората.



Коментари
0 коментара
Коментирай
Име*
Фамилия
Възраст
Град